Un român care a spart vitrina unui magazin din Milano, pentru a pune mâna pe câteva bijuterii, a fost arestat

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 28.01.2021, 22:48.
Actualizat: 28.01.2021, 22:51

Un român de 23 de ani a fost arestat la Milano, în Italia, după ce a spart vitrina unui magazin din zona centrală, încercând să pună mâna pe câteva bijuterii.

Românul implicat în acest caz are 23 de ani

Poliţiştii italieni l-au prins în timp record pe român

Imola Oggi

Românul, înarmat cu o bară de metal, a mers în zona magazinului respectiv, după ora de închidere, şi a spart vitrina acestuia, în speranţa că poate fura câteva bijuterii.

Conform Imola Oggi, românul nu a reuşit să profite de gaura făcută în geam, astfel că s-a lăsat păgubaş. A plecat de la locul faptei, abandonând bara cu care a spart geamul vitrinei.

Însă, românul nu a ştiut că un martor l-a surprins şi a solicitat intervenţia de urgenţă a Poliţiei.

Românul, pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de jaf

Un echipaj aflat în zonă a intervenit rapid. Culmea, în drumul spre magazinul cu pricina, poliţiştii au dat nas în nas tocmai cu principalul suspect.

Oamenii legii l-au legitimat pe român, l-au condus la secţie şi, în baza dovezilor acumulate, l-au plasat în arest, acuzându-l de comiterea infracţiunii de tentativă de jaf în stare agravantă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.