Un român care şi-a bătut fosta iubită şi pe bătrânul de care aceasta avea grijă riscă ani grei de închisoare

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 08.03.2021, 21:46.
Actualizat: 08.03.2021, 21:52

Procurorii din Genoa cer ani grei de închisoare pentru un român de 48 de ani care, în urmă cu aproximativ un an, a bătut-o pe fosta sa iubită, dar şi pe bătrânul de care aceasta avea grijă.

Românul din Italia care şi-a bătut fosta iubită şi pe bătrânul de care aceasta avea grijă are 48 de ani

Românul din Italia care şi-a bătut fosta iubită şi pe bătrânul de care aceasta avea grijă riscă ani grei de închisoare

Hepta - imagine ilustrativă

Incidentul s-a produs în Sampierdarena, un renumit cartier din Genoa. Conform Liguria Notizie, românca de 44 de ani mergea aproape zilnic pentru a îngriji un pensionar italian. Într-o zi, fostul ei iubit a urmărit-o şi a pătruns peste cei doi în casă.

Fiind nemulţumit că fosta lui iubită a decis să pună capăt relaţiei, românul a început să-i ceară socoteală femeii. La un moment dat, bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a început să o lovească pe femeie.

Verdictul în cazul românului din Italia, pe 29 martie

Pensionarul italian a încercat să intervină pentru a o salva pe femeie, însă românul a început să-l ia şi pe el la bătaie. Cele două victime ale românului au ajuns în stare gravă la spital. S-au zbătut zile întregi pentru a rămâne în viaţa şi, în cele din urmă, au reuşit să-şi revină de pe urma atacului.

Pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, românul din Italia riscă ani grei de închisoare. Procurorii din Genoa cer nu mai puţin de opt ani şi opt luni de închisoare, însă verdictul din acest caz ar urma să fie dat la termenul din 29 martie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.