Antena Meniu Search
x

Un român a bătut-o pe femeia care îi oferise găzduire, pentru că i-a refuzat avansurile intime, şi a fost arestat în Italia

Un român de 57 de ani a fost arestat în Italia, după ce a bătut-o pe femeia care îi oferise găzduire pentru că i-a refuzat avansurile intime.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.03.2021, 16:22

Românul arestat în Italia are 57 de ani
Românul a fost încătuşat de carabinieri şi dus în arest, după ce a atacat-o pe femeie - La Voce del Trentino
  • Românul arestat în Italia are 57 de ani.
  • Femeia atacată de român, în Italia, are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în Trento, capitala provinciei autonome cu acelaşi nume. Conform La Voce del Trentino, românul de 57 de ani stătea în gazdă de câteva săptămâni la femeia pe care a atacat-o, tot o româncă.

În noaptea de duminică spre luni, la scurt timp după miezul nopţii, românul a considerat că cel mai potrivit cadou pentru gazda lui este să-i ofere o partidă de amor. Femeia l-a refuzat, lucru care l-a rănit pe român în orgoliul propriu.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, românul s-a simţit extrem de jignit de refuzul româncei, şi-a pierdut cumpătul şi a început să o atace pe aceasta. Românul şi-a lovit victima de mai multe ori, inclusiv cu o ustensilă din bucătărie, înainte ca aceasta să poată să fugă.

Victima a solicitat intervenţia forţelor de ordine şi a fost luată în primire, rapid, de un echipaj alcătuit din carabinieri. Aceştia au observat că femeia este extrem de tulburată şi au transportat-o la un spital din apropiere. Victima prezenta mai multe leziuni, în special la nivelul feţei şi al capului. 

Femeia atacată de român are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale

Carabinierii au pătruns în apartamentul în care s-a produs atacul şi l-au găsit pe atacator extrem de liniştit. Totuşi, existau semne că în apartament s-a produs o luptă şi au fost descoperite mai multe pete de sânge, inclusiv pe ustensila utilizată de român pentru a-şi lovi victima.

Românul din Italia a primit deja mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi atac sexual. Victima are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera din punct de vedere fizic de pe urma atacului suferit.

Ancheta a scos la iveală că românul nu este la prima infracţiune comisă. El a mai fost anchetat în trecut pentru că şi-a bătut iubita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un român a bătut-o pe femeia care îi oferise găzduire, pentru că i-a refuzat avansurile intime, şi a fost arestat în Italia