Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un român de 29 de ani şi-a găsit sfârşitul pe o şosea din Slovacia. Alţi 6 răniţi, după un impact devastator între o maşină şi un autocar

Un accident de circulație care a implicat un autobuz și o mașină între satele Raslavice și Janovce din districtul Bardejov, Slovacia, s-a soldat cu decesul unui român în vârstă de 29 de ani și alţi șase răniți, tot români.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 18:25

După cum a declarat, pentru TASR, ofițerul de operațiuni al Direcției Regionale a Serviciului de Pompieri și Salvare (HaZZ) din Preșov, în vehiculul cu șapte locuri se aflau cetățeni români: "O persoană a fost ucisă și șase persoane au fost rănite. În autobuz se aflau nouă pasageri și șoferul care a scăpat nevătămat", a spus ofițerul de operațiuni, relatează noviny.sk.

Un al treilea vehicul ar fi fost implicat în accident

Purtătoarea de cuvânt a Direcției Regionale HaZZ din Prešov, Miroslava Knišová, a specificat ulterior că un alt vehicul a fost implicat de asemenea în accident, fiind vorba de o dubă. La momentul accidentului, în această dubă se afla doar șoferul, care nu a suferit răni.

„La momentul producerii accidentului, în autobuz se afla un șofer care nu a suferit răni. Pompierii interveniți au asistat echipajele Serviciului Medical de Urgență (EMS) în tratarea și încărcarea răniților în ambulanțe și au asigurat vehiculele accidentate împotriva incendiului și a scurgerilor de fluide de operare”, a spus purtătorul de cuvânt.

Victima accidentului a fost identificată ca fiind un pasager în vârstă de 29 de ani care a decedat pe loc din cauza rănilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Un român de 29 de ani şi-a găsit sfârşitul pe o şosea din Slovacia. Alţi 6 răniţi, după un impact devastator între o maşină şi un autocar