Antena Meniu Search
x

Un român de 35 de ani şi-a sechestrat propriul copil, după ce şi-a dat soţia afară din casă, în Italia

Un român, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut după ce şi-a sechestrat propriul copil şi i-a atacat pe poliţiştii chemaţi să îl salveze pe băiat.

de Monica Palade

la 16.06.2021, 07:39

Un român de 35 de ani şi-a sechestrat propriul copil, după ce şi-a dat soţia afară din casă, în Italia - Shutterstock

Mai întâi, bărbatul a început scandalul cu soţia sa, pe care a bătut-o şi într-un final a dat-o afară din casă. Refugiată la vecini, femeia de 33 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor, fiind îngrijorată pentru soarta fiului lor.

Nervos şi agresiv 

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au dat peste ostilitatea şi agresivitatea românului, însă când s-au asigurat că băiatul este bine, au chemat ajutoare. A fost momentul când bărbatul i-a atacat cu furie. După o scurtă luptă, bărbatul a ajuns în cătușe, în timp ce unul dintre ofițeri a suferit câteva răni.

Mama şi fiul au fost încredințați unui centru anti-violență, scrie stiridiaspora, în timp ce tatăl urmează să se înfăţişeze în faţa judecătorilor. Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în Lucca, regiunea Toscana, Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un român de 35 de ani şi-a sechestrat propriul copil, după ce şi-a dat soţia afară din casă, în Italia