Antena Meniu Search
x

Video Un român din Italia este anchetat după ce a omorât în stil barbar un câine care i-ar fi muşcat fiica

Un român a stârnit un val de indignare în Sicilia după ce a ucis, într-un mod barbar un câine, pe motiv că o muşcase pe fiica sa. În plus, bărbatul s-a mai şi lăudat cu acţiunea sa pe reţelele sociale. Dar cazul a ajuns, astfel, în atenţia carabinierilor. Românul este sub control judiciar şi îşi aşteaptă procesul, unde va fi judecat pentru cruzime faţă de animale, dar şi pentru deţinere ilegală de arme.

de Redactia Observator

la 16.07.2021, 09:37

Vezi și

Românul de 44 de ani, stabilit într-un oraş de lângă Trapani, s-a răzbunat pe câinele care, după cum susţinea el, o muşcase de mână pe fiica sa. Animalul, care aparţinea unei vecine, a fost împuşcat fără milă cu un foc de armă. Dar bărbatul nu s-a mulţumit cu atât: a legat de maşină animalul împuşcat şi l-a târât pe drum. Apoi a postat imagini înfiorătoare cu gestul brutal, însoţite de vorbe dintre care multe nu pot fi reproduse.

"Mi-a muşcat fata de mână! Ţi-am zis eu într-o zi că ţi-l împuşc, nu? Javra asta!"a spus bărbatul în filmarea postată pe internet

Autorităţile italiene au deschis o anchetă imediat după vizionarea imaginilor

Cruzimea românului i-a revoltat pe italieni care au postat numeroase comentarii negative. Speriat, individul a şters imaginile, dar ele fuseseră copiate de o militantă ecologistă care l-a denunţat carabinierilor. Aceştia îl mai reţinuseră şi în trecut pentru diferite delicte. La percheziţie, i-au găsit în casă o armă de foc artizanală, un pistol cu cartuşe oarbe, şi el modificat, şi o mare cantitate de muniţie. Cazul a ajuns subiect de discuţie în jurnalele televiziunilor locale.

Românul a fost mai întâi arestat la domiciliu, apoi plasat sub control judiciar, cu obligaţia de a nu părăsi oraşul. El urmează să fie judecat nu doar pentru uciderea câinelui ci şi pentru deţinere ilegală de arme şi muniţii. Iar până la proces, autorităţile au suspendat plata ajutorului social pe care îl primea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un român din Italia este anchetat după ce a omorât în stil barbar un câine care i-ar fi muşcat fiica