Video

Un român din Italia este anchetat după ce a omorât în stil barbar un câine care i-ar fi muşcat fiica

De Redactia Observator.
Publicat: 16.07.2021, 09:12.
Actualizat: 16.07.2021, 09:37

Un român a stârnit un val de indignare în Sicilia după ce a ucis, într-un mod barbar un câine, pe motiv că o muşcase pe fiica sa. În plus, bărbatul s-a mai şi lăudat cu acţiunea sa pe reţelele sociale. Dar cazul a ajuns, astfel, în atenţia carabinierilor. Românul este sub control judiciar şi îşi aşteaptă procesul, unde va fi judecat pentru cruzime faţă de animale, dar şi pentru deţinere ilegală de arme.

Românul de 44 de ani, stabilit într-un oraş de lângă Trapani, s-a răzbunat pe câinele care, după cum susţinea el, o muşcase de mână pe fiica sa. Animalul, care aparţinea unei vecine, a fost împuşcat fără milă cu un foc de armă. Dar bărbatul nu s-a mulţumit cu atât: a legat de maşină animalul împuşcat şi l-a târât pe drum. Apoi a postat imagini înfiorătoare cu gestul brutal, însoţite de vorbe dintre care multe nu pot fi reproduse.

"Mi-a muşcat fata de mână! Ţi-am zis eu într-o zi că ţi-l împuşc, nu? Javra asta!", a spus bărbatul în filmarea postată pe internet

Autorităţile italiene au deschis o anchetă imediat după vizionarea imaginilor

Citește și:

Cruzimea românului i-a revoltat pe italieni care au postat numeroase comentarii negative. Speriat, individul a şters imaginile, dar ele fuseseră copiate de o militantă ecologistă care l-a denunţat carabinierilor. Aceştia îl mai reţinuseră şi în trecut pentru diferite delicte. La percheziţie, i-au găsit în casă o armă de foc artizanală, un pistol cu cartuşe oarbe, şi el modificat, şi o mare cantitate de muniţie. Cazul a ajuns subiect de discuţie în jurnalele televiziunilor locale.

Românul a fost mai întâi arestat la domiciliu, apoi plasat sub control judiciar, cu obligaţia de a nu părăsi oraşul. El urmează să fie judecat nu doar pentru uciderea câinelui ci şi pentru deţinere ilegală de arme şi muniţii. Iar până la proces, autorităţile au suspendat plata ajutorului social pe care îl primea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.