Antena Meniu Search
x

MONSTRUL român care şi-a ucis în Spania fiica de doar 2 ani, enervat că soţa plecase la poliţie să îl denunţe că e violent a fost aproape să fie LINŞAT de vecini

Un român a şocat Spania! Bărbatul şi-a ucis fiica de doi ani, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor. A vrut să se răzbune astfel pe soţia lui.

Vezi și

Un român a şocat Spania! Bărbatul şi-a ucis fiica de doi ani, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor. A vrut să se răzbune astfel pe soţia lui, fiindcă voia să divorţeze. Femeia, tot de origine română, tocmai plecase de acasă spre poliţie, ca să-şi denunţe soţul pentru violenţă. 

Se numea Maya şi avea doi ani. Tatăl său a ucis-o în somn şi a recunoscut totul în faţa anchetatorilor. "El striga într-una: mi-am ucis fiica, mi-am ucis fiica."

După ce şi-a înjunghiat fiica, românul din orăşelul Alzira s-a aruncat în gol de la etajul doi al blocului în care locuia. A căzut, însă, pe o maşină parcată sub balcon şi a supravieţuit. Mama fetiţei plecase de acasă cu intenţia de a-şi denunţa soţul violent. S-a întors prea târziu.

"Am primit un telefon de la soţul meu. Mi-a spus: Du-te repede acasă la Vio, pentru că Maya a rămas singură.", povesteşte Manuela, mătuşa fetiţei.

Încătuşat, tatăl ucigaş a fost la un pas de a fi linşat de vecini. Aceste tragedii se întâmplă, de obicei, în familii care sunt marcate de violenţă, iar asta se răsfrânge, inevitabil, şi asupra copiilor. 

Mama fetei este în stare de şoc. Româncă şi ea, tânăra de 24 de ani a mărturisit pentru presa spaniolă că soţul ei devenise agresiv încă de acum trei luni, însă niciodată nu-şi atacase fiica. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » MONSTRUL român care şi-a ucis în Spania fiica de doar 2 ani, enervat că soţa plecase la poliţie să îl denunţe că e violent a fost aproape să fie LINŞAT de vecini