Antena Meniu Search
x

Un român i-a atacat cu un cuțit pe mai mulți polițiști în Budapesta. A amenințat că îi ucide: "O să vă înjunghii"

Un român a înjunghiat câțiva polițiști în Budapesta, săptămâna trecută. Autoritățile au fost sesizate de vecinii bărbatului cu privire la o petrecere zgomotoasă dată de acesta. La fața locului s-au deplasat mai mulți agenți de poliție, care s-au ales cu răni serioase după un scandal cu românul. 

de Cristina Cruceru

la 17.01.2023, 17:35

Un român i-a atacat cu un cuțit pe mai mulți polițiști în Budapesta
Un român i-a atacat cu un cuțit pe mai mulți polițiști în Budapesta - Shutterstock

Un român a fost arestat, luni, de autoritățile din Budapesta, după ce săptămâna trecută a provocat un scandal în toată regula și a rănit mai mulți polițiști cu cuțitul. Oamenii legii din capitala Ungariei au fost sesizați de către vecinii românului, cu privire la o petrecere zgomotoasă, care ar avea loc în locuința acestuia, scrie hirado.hu

La fața locului s-au deplasat mai mulți ofițeri de poliție, care l-au rugat pe român să se legitimeze. Nici el și nici cei prezenți la petrecerea respectivă nu au fost de acord. Românul, aflat în stare de ebrietate, a devenit agresiv cu polițiștii și a început să-i amenințe. 

Românul i-a amenințat pe polițiștii unguri

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, le-a spus agenților că-i va ucide dacă nu vor pleca de la ușa lui. Acesta a luat un cuțit din bucătărie, cu lama de 14 centimetri, cu care i-a rănit pe polițiștii unguri. Agresorul a încercat să îl împingă şi să îl îndepărteze pe poliţistul care se afla în faţa uşii apartamentului. Românul l-a lovit peste mâini cu cuțitul. Potrivit sursei citate, atacatorul a început să le adreseze injurii autorităților, ba chiar să-i amenințe: “O să vă înjunghii!”.

Poliţiştii l-au avertizat pe român, spunându-i că dacă va continua să opună rezistenţă, vor folosi electroşocul din dotare. Concubina bărbatului este cea care a reuşit să-i ia cuţitul din mână. După ce au sosit întăriri, bărbatul a fost încătușat și dus la secţia de poliţie. Chiar și în maşina poliţiei, individul a ameninţat în mod repetat că îi va ucide pe poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un român i-a atacat cu un cuțit pe mai mulți polițiști în Budapesta. A amenințat că îi ucide: "O să vă înjunghii"