Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român îşi caută disperat sora, dispărută acum mai bine de 5 ani în Italia: "Vreau să ştiu dacă Florentina a fost ucisă!"

Un român îşi caută disperat sora, dispărută acum mai bine de 5 ani în Italia şi a scris un mesaj unui cotidian din Peninsulă: "Vreau să ştiu dacă Florentina a fost ucisă!".

de Redactia Observator

la 02.08.2018 , 15:56

Un român îşi caută disperat sora, dispărută acum mai bine de 5 ani în Italia şi a scris un mesaj unui cotidian din Peninsulă: "Vreau să ştiu dacă Florentina a fost ucisă!".

În data de 25 ianuarie 2013, românca Flornetina Nițescu în vârstă de 34 de ani dispare din comuna Albareto, provincia Parma ( Emilia-Romagna). În acest caz, principalul suspect a fost iubitul ei Palolo Devincenzi, acuzat de omucidere voluntară și care și-a afirmat întotdeauna nevinovăția: "Ne-am certat, a ieșit din casă și nu s-a mai întors.", declara bărbatul în 2013. Dar corpul româncei nu a mai fost găsit niciodată.

Articolul continuă după reclamă

Dacă Florentina a fost ucisă sau a fugit de acasă, după 5 ani de investigații rămâne încă un mister. Paolo Devincenzi, proprietarul unei societăți de pompe funebre a fost singurul suspect de când Florentina a dispărut, el fiind indicat și de o altă persoană pe care anchetatorii l-au considerat un martor de încredere.

Florentina și Paolo aveau împreună o fetiță, iar relația dintre cei doi nu era întocmai liniștită. În noaptea dispariţiei româncei, Florentina a avut un apel în care a vorbit românește, apoi a dispărut. Rudele femeii susţin că a fost ucisă de Palolo, care însă a scăpat de orice acuzaţie.

Fratele Florentinei, Costel Niţescu, a scris un mesaj cotidianului Gazzetta di Parma, atât în română, cât şi în italiană: "Vreau să ştiu ce s-a întâmplat cu sora mea, vreau să ştiu dacă Florentina a fost ucisă. Nu ştim nimic despre ea de cinci ani."

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un român îşi caută disperat sora, dispărută acum mai bine de 5 ani în Italia: "Vreau să ştiu dacă Florentina a fost ucisă!"