Antena Meniu Search
x

Un român și două românce prinși cu 31 de câini într-un Mercedes, în Germania. Animalele sufereau cumplit

Un român și două românce au fost prinși cu 31 de câini într-un Mercedes, în Germania. Animalele sufereau cumplit, închise în cuști prea mici și prea înghesuite.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 23.06.2020, 08:22

  • Toți câinii erau deshidratați, speriați și aveau paraziți.
  • Cei trei români vor fi cercetați penal.

O femeie a alertat duminică de dimineață Poliția, dintr-o parcare de pa o autostradă din Germania, după ce a observat într-un Mercedes mai mulți câini închiși în cuști prea mici. În jurul orei 10.50 femeie a vorbit cu polițiștii din parcarea Sommerhofen, de pe A8, lângă Sindelfingen, și le-a indicat Mercedesul Sprinter care era staționat acolo.

Când i-a văzut că se îndreaptă spre el, șoferul Sprinterului, un român în vârstă de 45 de ani, a pornit motorul și a vrut să plece. Polițiștii l-au oprit și au verificat duba în care mai călătoreau două femei de 41 și 39 de ani.

Agenții au descoperit 31 de câini în Sprinter, care, conform comunicatului de presă, se aflau „într-o stare foarte proastă”. Conform unei examinări efectuate de Oficiul Veterinar din Böblingen, s-a constatat că cinci câini nu aveau cip și doi erau prea tineri pentru a fi transportați . Toate animalele erau speriate, deshidratate și aveau paraziți.

Animalele, care călătoriseră din România, au fost reținute de autorități și carantinate într-un centru special. Cei trei suspecți trebuie să se aștepte acum la o plângere penală pentru încălcarea legii privind bunăstarea animalelor. Investigațiile sunt încă în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român și două românce prinși cu 31 de câini într-un Mercedes, în Germania. Animalele sufereau cumplit