Antena Meniu Search
x

Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce s-au oprit într-o parcare pentru a merge la toaletă

Intervenție neobișnuită a polițiștilor germani. Un român și-a uitat soția într-o parcare de pe autostradă, după ce s-au oprit să meargă la toaletă.

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 12:45

Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce s-au oprit într-o parcare pentru a merge la toaletă
Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce s-au oprit într-o parcare pentru a merge la toaletă - Shutterstock

Potrivit autorităților, soțul nu a observat când a mers la toaletă că și soția lui a părăsit mașina pentru a merge la baie. Când s-a întos la vehicul, bărbatul s-a urcat la volan și și-a continuat drumul, fără să-și dea seama că soția lipsește cu desăvărșire, potrivit Saechsische.

Bărbatul nu a observat că soția lui nu se află în mașină

Femeia, care nu știa să vorbească germană, era complet tulburată. Bărbatul s-a întors să-și caute soția, luând la rând fiecare parcare de pe autostradă, asta pentru că nu mai știa exact în care din ele a lăsat-o pe femeie.

Din fericire, cu ajutorul polițiștilor, cei doi soți s-au renunit și și-au continuat drumul...împreună de această dată.

"Toate celelalte secții de poliție din Saxonia au fost anunțate. După câteva ore, colegii din Dresda au reușit să-l localizeze pe bărbat pentru că acesta a străbătut toate locurile de parcare pentru a-și găsi soția, dar nu mai știa unde s-a oprit".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce s-au oprit într-o parcare pentru a merge la toaletă