Antena Meniu Search
x

Video Un român stabilit în Spania şi-a ucis fetiţele de doi şi patru ani şi s-a sinucis. Bărbatul i-ar fi otrăvit pe cei doi copii

Un român de 35 de ani şi-a ucis cele două fiice, de doi şi patru ani, şi apoi şi-a pus capăt zilelor. Crima a avut loc în Almeria, oraşul spaniol în care bărbatul era stabilit.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 22:26

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 35 de ani şi-ar fi otrăvit cele două fiice, de doar doi şi patru ani, iar după crimă, s-a sinucis. Trupurile neînsufleţite ale celor trei au fost găsite de mama celor două fetiţe, o româncă de 23 de ani.

Mama fetiţelor avea ordin de restricţie împotriva bărbatului

Crima ar fi avut loc duminică seara, într-un apartament din Almeria, oraşul din Spania în care românul era stabilit. Garda Civilă Spaniolă a declarat că potrivit dovezilor găsite la faţa locului, cele două fetiţe ar fi fost otrăvite de tatăl lor cu o substanţă necunoscută deocamdată, potrivit Granada Digital.

Mama celor doi copii avea ordin de restricţie împotriva bărbatului şi se afla într-un program de protecţia a victimelor violenţei de gen. Românul fusese arestat în mai 2022, după ce a bătut-o pe femeie în repetate rânduri, în timp ce era însărcinată cu una dintre fetiţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un român stabilit în Spania şi-a ucis fetiţele de doi şi patru ani şi s-a sinucis. Bărbatul i-ar fi otrăvit pe cei doi copii