Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un rugbist de 24 de ani, dat dispărut după o ieşire cu prietenii, a fost găsit mort într-un club din Spania

Tragedie în lumea sportului.  Un jucător australian de rugby a fost găsit mort în Spania, după ce a dispărut în timpul unei ieșiri în oraș cu prietenii, scrie BBC, citat de Mediafax.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 08:56

Poliția din Barcelona a găsit cadavrul lui Liam Hampson pe podeaua unui club de noapte, a anunțat presa locală.

Găsit fără suflare de angajaţii clubului

El călătorea prin Europa cu un grup care includea jucători din Liga Națională de Rugby (NRL). Colegii săi au raportat dispariția, iar rudele au cerut ajutor deoarece nu mai vorbiseră cu el de 24 de ore.

Poliția din Barcelona a anunțat că trupul lui Hampson a fost găsit de angajații clubului, a relatat Brisbane Times. Ofițerii cred că Hampson a căzut accidental de la mare înălțime și a murit.

Tatăl lui Hampson, Brett, a spus că familia a fost devastată la aflarea veştii. „Liam avea o inimă de aur... cuvintele nu pot exprima durerea noastră”, a scris el pe rețelele de socializare.

Hampson a jucat în Cupa Queensland pentru Redcliffe Dolphins, echipă care va intra în sezonul viitor în prima ligă din Australia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un rugbist de 24 de ani, dat dispărut după o ieşire cu prietenii, a fost găsit mort într-un club din Spania