Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer român a dat cu maşina peste un bărbat, aflat pe bicicletă, şi a fugit de la locul accidentului, în Italia

Un român de 23 de ani, ajuns de doar câteva luni în Italia, este cercetat penal, după ce a lovit cu maşina un bărbat aflat pe bicicletă, iar apoi a dispărut de la locul accidentului.

de Cristi Ioniţă

la 07.01.2021 , 10:45

Şoferul român implicat în accidentul din Italia are 23 de ani Poliţiştii italieni au demarat o anchetă în cazul accidentului în care a fost implicat şoferul român - Hepta - imagine ilustrativă
  • Românul implicat în accidentul din Italia are 23 de ani.
  • Românul implicat în accidentul din Italia a fost pus sub acuzare pentru comiterea a două infracţiuni.

Incidentul s-a petrecut în Rosarno, localitate situată în regiunea Calabria, provincia Reggio Calabria.

Conform Qui Cosenza, românul conducea o dubiţă plină cu lădiţe cu fructe, el angajându-se de curând ca şofer la o firmă care se ocupă cu livrarea de fructe.

Sursa amintită precizează că, la un moment dat, bărbatul pe bicicletă a ieşit de pe o stradă alăturată direct în faţa dubiţei conduse de român, iar acesta nu a mai putut evita impactul.

Articolul continuă după reclamă

Deşi şi-a dat seama că a produs un accident, românul şi-a văzut în continuare de drum.

Martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj medical, iar victima accidentului a fost transportată la spital.

S-a stabilit că bărbatul de 34 de ani de pe bicicletă, un migrant provenit din Ghana, a suferit răni superficiale şi nu are nevoie de spitalizare, el urmând să-şi revină după aproximativ trei zile de repaus.

Totuşi, în preajma spitalului a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a fi îndepărtate mai multe persoane venite special pentru a se interesa de soarta victimei şi pentru a se asigura că aceasta primeşte cele mai bune îngrijiri medicale.

La câteva ore de la producerea accidentului, românul s-a prezentat la secţia de poliţie, însoţit de patronul de la firma pentru care lucrează, şi a recunoscut atât implicarea în accident, cât şi fuga de la locul accidentului.

Românul implicat în accident, acuzat de vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului

Românul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

A fost lăsat în libertate, în condiţiile în care există informaţii conform cărora bărbatul de pe bicicletă nu purta vestă reflectorizantă şi ar fi ieşit de pe strada adiacentă trecând pe culoarea roşie a semaforului.

Ancheta continuă în acest caz, poliţiştii urmând a viziona şi imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere din zonă.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un şofer român a dat cu maşina peste un bărbat, aflat pe bicicletă, şi a fugit de la locul accidentului, în Italia