Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr de 19 ani care visa să fie poliţist a murit la două zile după ce s-a tot plâns de o migrenă, în Anglia: "Voia doar să ajute oameni"

Un tânăr de 19 ani din Anglia, care visa să devină într-o zi poliţist, pentru a-i ajuta pe cei din jur şi pentru a aduce un bine comunităţii sale, a murit subit, la două zile după ce s-a plâns de o migrenă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.02.2021, 10:52

Daniel Morgan
Daniel morgan avea 19 ani - Facebook/ Daniel Morgan
  • Daniel renunţase la facultate şi aplicase pentru un post în poliţie.
  • Organele i-au fost donate pentru a ajuta alţi oameni.

Daniel Morgan din Cradley Heath, West Midlands a ajuns la spital după ce s-a tot plâns de o migrenă, însă medicii au descoperit că starea sa de sănătate era mult mai gravă. A murit două zile mai târziu, o veste care i-a zdruncinat pe toţi cei care l-au cunoscut şi iubit.

Migrena, simptomul ascuns al hemoragiei cerebrale

Tânărul a decis să meargă la spital când durerile de cap au devenit insuportabile, deşi toată viaţa avusese probleme în acest sens. Migrena s-a dovedit a fi o hemoragie cerebrală care i-a fost în final fatală. În data de 30 ianuarie a fost declarat mort.

Potrivit familiei, organele i-au fost donate, dorinţa băiatului de a ajuta alţi oameni îndeplinindu-se.

„Era pe lista donatorilor de organe. Voia să ajute oamenii” a spus verişoara lui.

Daniel renunţase la facultate după ce îşi câştigase o licenţă pentru a lucra în securitate şi aplicase pentru a intra în poliţie. În data de 28 ianuarie a început să se simtă rău din cauza migrenei.

Prietena lui, Evie Bradburn, l-a îndemnat să meargă la spital pentru a cere tratament, dar în cele din urmă a ajuns la spitalul Russels Hall de urgenţă din cauza durerilor, unde a fost declarat mort două zile mai târziu.

„El a insistat că este în regulă, dar Evie s-a dus să o trezească pe Lisa, mama sa. Până când a venit mama lui era deja inconştient. L-au aşezat într-o poziţie pentru prim ajutor şi au chemat ambulanţa. A răspuns tratamentului oferit de paramedici, dar a trebuit să fie totuşi transportat la spital pentru verificări. A făcut o scanare RMN, urmând să fie pregătit pentru a fi transportat la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham. Mai târziu însă ne-au zis că nu va mai fi dus pentru că nu se mai poate face nimic. A fost mutat la secţia de Terapie Intensivă şi conectat la aparatele de suport. Suferise o hemoragie cerebrală. Totul s-a întâmplat într-o oră şi jumătate, dar medicii au acţionat foarte repede. Apelam la câteva ore pentru actualizări. A fost monitorizat pentru a vedea dacă există vreun semn de răspuns. Un medic ne-a sunat în data de 29 la ora 20:00 şi ne-a anunţat că nu există activitate cerebrală. A murit din punct de vedere clinic, însă corpul său era ţinut în viaţă artificial. În data de 30 ni s-a permis să-l vizităm. Părea că doarme profund. Ne-au permis să ne luăm rămas bun. Moartea lui Daniel a fost pronunțată la 12.30. Asistentele au spus că nu au văzut să se întâmple aşa ceva la o persoană de vârsta lui Daniel, iar severitatea a fost foarte rară” a povestit verişoara lui, Alexandra Webb.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru întreaga familie

Toţi cei care l-au cunoscut şi-au exprimat regretul şi au adus un omagiu acestuia pe reţelele de socializare, iar rudele şi prietenii apropiaţi au reuşit să îşi ia rămas bun de la el la spital, înainte de a fi deconectat de la aparate, potrivit Mirror.

„Iubita lui Evie era cu el și un preot a venit să le binecuvânteze dragostea și să-l trimită pe Daniel în ceruri. Evie era iubirea vieții lui Daniel și el era al ei, erau împreună de un an. Mai avea şi o soră geamănă numită Allanah și ar fi făcut orice unul pentru celălalt. Se iubeau atât de mult. Era persoana preferată a tuturor. Era atât de calm și blând. A trăit viața din plin și chiar a iubit-o pe Evie” a mai spus verişoara sa.

Familia a mulţumit de asemenea Unității de Terapie Intensivă de la Spitalul Russells Hall, medicilor care l-au îngrijit pe Daniel şi care au oferit sprijin emoţional familiei în momentele extrem de dificile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un tânăr de 19 ani care visa să fie poliţist a murit la două zile după ce s-a tot plâns de o migrenă, în Anglia: "Voia doar să ajute oameni"