Antena Meniu Search
x

Strigăt de disperare, după ce Carmen a murit. Asistentei i s-a făcut rău în gardă, la spitalul din Zimnicea: "I-au spus că e o migrenă"

Strigăt de disperare, după ce Carmen a murit. Asistentei i s-a făcut rău în gardă, la spitalul din Zimnicea, iar colegii femeii acuză medicii: "I-au spus că e o migrenă".

Strigăt de disperare, după ce Carmen a murit. Asistentei i s-a făcut rău în gardă, la spitalul din Zimnicea, iar colegii femeii acuză medicii: "I-au spus că e o migrenă".

Carmen Vătafu ar fi împlinit 43 de ani în decembrie, dar a murit duminică, la Bucureşti, la 5 zile după ce a căzut din picioare în spitalul din Zimnicea, în timp ce era în gardă. "A fost o fată extraordinară, cuminte, liniștită, nu lua șpagă la spital, asculta pe toți pacienții, nu refuza pe nimeni, avea grijă de toți. O femeie cu un suflet nobil, deosebit. Pâinea lui Dumnezeu.", a caracterizat-o unul dintre prietenii apropiați, citat de Cronica de Teleorman.

Carmen n-a reușit să mai termine garda din noaptea de luni, pentru că, deși se simțea rău, medicul de pe secția de Interne ar fi spus că are doar o migrenă și a refuzat să o transfere la un spital cu secție de Neurologie. Durerea de cap a devenit foarte puternică și nu mai vedea cu unul dintre ochi, iar la scurt timp a intrat în comă, au spus colegele din spital și de pe ambulanță, acuzând că "nu a fost trimisă în timp optim la specialist" deși "timp de două ore colega din gardă s-a rugat de medic să cheme salvarea." 

Carmen a murit la 5 zile după ce a intrat în comă

Pe acelaşi subiect

Colegii sunt revoltaţi de moarte asistentei şi nu se feresc să acuze pe cei responsabili. În acelaşi timp, mesaje cutremurătoare curg pe Facebook, în memoria lui Carmen.

Marinela Tănase: "Carmen, colega noastră zâmbitoare și plină de viață a plecat într-o lume mai dreaptă! Dumnezeu să te odihnească, fată dragă!"

Constanța Palade: "O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca in liniste si pace!"

Drăghici Gina Violeta: "Când am cunoscut-o pe Carmen, am fost fericită că mai există oameni cu suflet nobil, iubitoare de oameni și cu cultul familiei! Să veghezi din ceruri, Carmen, să ne faci mai buni! Dumnezeu să te odihnească, om cu suflet pur! Nu pot să-mi stăpânesc lacrimile!!" 

Mariana Mocanu: "Ai luptat pana astăzi, scumpa noastră verișoara! Ai luptat pentru toți cei dragi ție, pentru tine nu ai mai putut!Dumnezeu sa te aibă în pază, Doamne întărește familia sa poată trece peste cruda încercare!"

Carmen Vătafu a fost internată, de pe data de 30 octombrie, în comă profundă la Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare din București. După o noapte întreagă de serviciu, marţi dimineaţa s-a plâns de dureri puternice de cap şi de faptul că nu mai vede bine cu unul dintre ochi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Strigăt de disperare, după ce Carmen a murit. Asistentei i s-a făcut rău în gardă, la spitalul din Zimnicea: "I-au spus că e o migrenă"