Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a sinucis, după ce a aflat un SECRET TERIBIL despre iubita sa

Un tânăr de 29 de ani s-a sinucis, după ce a aflat că iubita sa făcea contrabandă cu droguri pentru un mafiot. Bărbatul a fost găsit spânzurat în locuinţa sa.

Un tânăr de 29 de ani s-a sinucis, după ce a aflat că iubita sa făcea contrabandă cu droguri pentru un mafiot. Bărbatul a fost găsit spânzurat în locuinţa sa.

Tatăl a doi copii, David Swankie a crezut că a cunoscut-o pe femeia visurilor sale, în urmă cu doi ani, când a întâlnit-o pe Sarah Riches.

La şase luni după ce au început să aibă o relaţie, tânărul a fost devastat când iubita sa a fost arestată de poliţie, fiind acuzată că a ajutat un mafiot să transporte o importantă cantitate de cocaină, din Mexic, în Wigan, n mic oraş din Marea Britanie.

După ce femeia a fost condoamnată la şapte ani de închsioare, iubitul ei a fost nevoit să îi achite facturile şi să facă faţă hărţuielilor repetate ale foştilor asociaţi ai acesteia.

Pe acelaşi subiect

Şi-a pierdut locul de muncă, a slăbit şi a început să îşi înece amarul în băutură, refuzând să le spună prietenilor şi familiei prin ce trece.

În cele din urmă, bărbatul a decis să se sinucidă, la o zi după ce i-a scris mamei sale un mesaj, în care i-a spus că o iubeşte, dar se vor revedea în altă viaţă.

El a fost găsit spânzurat în casa sa din oraşul britanic, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Un tânăr s-a SPÂNZURAT împreună cu fiica sa de numai 11 luni şi a transmis totul, ÎN DIRECT, pe Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un tânăr s-a sinucis, după ce a aflat un SECRET TERIBIL despre iubita sa