Antena Meniu Search
x

Un tată, care îşi creştea singur copilul, a primit un ajutor nesperat

Un tată care îşi creştea singur copilul de un an pe străzile din Denver a primit un ajutor nesperat. După ce au vizionat un material filmat de un filantrop american, mulţi oameni au donat bani pentru ca el şi fiul său să nu mai doarmă sub cerul liber

Vezi și

 Un tată care îşi creştea singur copilul de un an pe străzile din Denver a primit un ajutor nesperat. După ce au vizionat un material filmat de un filantrop american, mulţi oameni au donat bani pentru ca el şi fiul său să nu mai doarmă sub cerul liber. Acum bărbatul are o slujbă, un apartament închiriat şi îşi poate duce copilul inclusiv la creşă.

El este Leon şi totodată cel care îl descoperă întâmplător pe James, plimbându-şi copilul în cărucior pe stradă. Aşa a aflat că bărbatul a plecat de curând din New York şi s-a stabilit în Denver pentru că vrea să-i ofere şansa fiului său să crească într-un oraş mai sigur, mai liniştit, mai civilizat. Doar că, odată ajuns aici, locuinţa pe care voia să o închirieze nu a mai fost disponibilă. Şi după câteva zile de stat în hotel, când banii s-au terminat, a ajuns pe stradă. Dar nu se plânge deloc.

Ulterior, clipul postat pe internet a devenit viral şi cineva a deschis un cont pentru tatăl ghinionist. S-au strâns în doar câteva zile 35 de mii de dolari din donaţii. Suficient pentru ca James să-şi închirieze un apartament, să-şi ia o maşină, să-şi ducă copilul la creşă şi să aibă deja un loc de muncă într-o frizerie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Un tată, care îşi creştea singur copilul, a primit un ajutor nesperat