Antena Meniu Search
x

Video Un tată s-a încuiat în mașină cu gemenii lui de nici 3 anișori și a deschis o butelie de gaz, la Salonic. "Am simțit că propriii noștri copii sunt în pericol"

Incident incredibil în zona Melissochori din Salonic, unde un tată s-a închis în mașină cu cei doi copii ai săi, un băiat și o fetiță, gemeni, în vârstă de 2 ani și 5 luni, și a deschis o butelie de gaz. Bărbatul este pensionat din Forțele Aeriene și, până la această oră, nu se știe ce a stat în spatele gestului extrem.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.03.2023, 12:09

Un tată s-a încuiat în mașină cu gemenii lui de nici 3 anișori și a deschis o butelie de gaz, la Salonic. "Am simțit că propriii noștri copii sunt în pericol" - protothema.gr

Alerta a fost dată duminică seară, în jurul orei 20.30, de fosta soție a bărbatului și mama celor doi copii, scrie publicația elenă Protothema.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am simțit că propriii noștri copii sunt în pericol"

Pe acelaşi subiect

Ajunși la locul indicat, agenții au simțit mirosul de gaz și, fără să piardă timpul, au spart geamurile mașinii și i-au eliberat pe minori și pe tatăl lor. 

"În acel moment, colegii și cei care ne aflam în Centrul de Operații simțeam că propriii noștri copii sunt în pericol. A fost un episod dificl, când ai de-a face cu gaze și nu ești expert, este și înfricoșător și dificil. Însă nu mai conta nimic, nu le era frică de nimic, grija lor era una singură și au reușit", a declarat ofițerul Christos Symeonidis.

Presa elenă a publicat imagini surprinse la fața locului, imediat după intervenția salvatoare a polițiștilor.

În autoturism, pompierii au găsit două butelii de gaz, una în habitaclu, iar a doua - asigurată - în portbagajul vehiculului. Cei doi copii au fost transportați cu ambulanțele EKAV la spitalul Hipocrate, în timp ce tatăl lor, în vârstă de 62 de ani, a fost dus la Spitalul Militar 424. Din fericire, viața niciunuia dintre ei nu este în pericol. Potrivit informațiilor Prototherma, tatăl este pensionat din Forțele Aeriene. Împotriva lui a fost deschis un dosar penal, în timp ce polițiștii din Salonic continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un tată s-a încuiat în mașină cu gemenii lui de nici 3 anișori și a deschis o butelie de gaz, la Salonic. "Am simțit că propriii noștri copii sunt în pericol"