Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un youtuber a fost arestat, după ce şi-a făcut câinele să zboare, în India

Un youtuber din India a fost arestat după ce şi-a legat câinele de baloane cu helium ca să-l facă să zboare.

de Monica Palade

la 27.05.2021 , 16:01

Un youtuber a fost arestat, după ce şi-a făcut câinele să zboare, în India - Captura video

Gaurav Sharma, 32 de ani, a realizat un video cu animalul său de companie ataşat la baloane, după care i-a dat drumul, iar patrupedul s-a înălţat. Câteva secunde mai târziu, cineva de la un balcon aflat la etajul doi al clădirii a prins câinele.

În apărarea sa, Sharma a anunţat că a luat toate măsurile de siguranţă, dar mai târziu a şters video după ce internauţii au luat foc. Bărbatul a postat video pe canalul său de Youtube, care are patru milioane de subscriberi.

Şi-a făcut câinele să zboare

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au anunţat că l-au arestat pe Sharma, după ce au primit o plângere împotriva sa, de la organizaţie pentru protecţia animalelor, People for Animals (PFA).

Pe acelaşi subiect

În clip, Sharma stă pe o maşină, în timp ce câinele său este deja legat de baloane. Youtuberul dă drumul animalului la un moment dat, iar acesta începe să plutească în timp ce urcă spre etajul al doilea al unei clădiri. Cineva pare că-l prinde pe căţeluş, iar aplauze sunt auzite pe fundal pentru salvarea patrupedului.

Ulterior, Sharma și-a cerut scuze și a explicat că a luat „toate măsurile de siguranță” în timp ce făcea videoclipul cu câinele său, Dollar.

În videoclip, el spune că a fost influențat de alți YouTuberi pe care îi urmărise făcând cascadorii similare. El a cerut spectatorilor să nu fie influențați de acțiunile sale din videoclip. Continuă să spună că este un iubitor de animale de companie și îl tratează pe Dollar ca pe un copil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un youtuber a fost arestat, după ce şi-a făcut câinele să zboare, în India