Antena Meniu Search
x

Update / Hotel în flăcări de Revelion, în Dubai

Cea mai spectaculoasă petrecere de Revelion din lume, cea din Dubai, a avut o turnură nefericită pentru românii aflaţi acolo. Un violent incendiu a cuprins un hotel cu 63 de etaje din centrul metropolei, cu nici măcar 3 ore înainte de intrarea în noul an.

Vezi și

 Cea mai spectaculoasă petrecere de Revelion din lume, cea din Dubai, a avut o turnură nefericită pentru românii aflaţi acolo. Un violent incendiu a cuprins un hotel cu 63 de etaje din centrul metropolei, cu nici măcar 3 ore înainte de intrarea în noul an. Mii de oameni, printre care şi conaţionali de-ai noştri, au fost evacuaţi în grabă din turnul de 3 sute de metri, care a ars cu o viteză uluitoare. La doar câteva sute de metri, toat suflarea a aşteptat grandiosul foc de artificii de pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire de pe mapamond. În haos, 16 oameni au fost răniţi.

Turnul cu 63 de etaje e la nici măcar un kilometru de Burj Khalifa, unde urma să înceapă cel mai spectaculos foc de artificii din lume. Tot atunci, şi clienţii hotelului se pregăteau pentru Revelion. La trei etaje mai jos de foc era românul Eduard Irimia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Update / Hotel în flăcări de Revelion, în Dubai