Antena Meniu Search
x

UPDATE! SUA: Trei femei, disparute fara urma acum zece ani, gasite in viata

Trei femei disparute fara urma acum zece ani au fost gasite, in viata, de politia din orasul american Cleveland. Doua dintre ele fusesera rapite pe cand erau doar adolescente. Politistii au arestat un barbat de 52 de ani, despre care se crede ca le tinea in captivitate pe tinere

Vezi și

Familii lor le-au crezut moarte, dar de fapt fetele au fost rapite si tinute in lanturi, in beciul unei case. Grozavia a iesit la iveala, acum, dupa ce una dintre femei a reusit sa scape si sa sune la politie.

Pare o poveste incredibila. Dar este cat se poate de reala. Amanda Berry avea 16 ani cand a disparut din Ohio. Toata lumea credea ca a murit. Nici politia si nici familia nu a mai dat de urma ei. Asta pana ieri, cand fata a reusit sa scape dintr-o casa a groazei, in care a trait un cosmar in ultimii 10 ani. Un vecin a salvat-o: “Am vazut o fata care parea ca isi iese din minti, incercand sa iasa din casa. Asa ca m-am dus pe veranda iar ea mi-a spus: "Ajuta-ma sa ies! Stau aici de foarte mult timp!" , a povestit Charles Ramsey.

Ajutat de alti vecini, barbatul a spart usa casei si a eliberat-o pe Amanda, insa au descoperit, cu stupoare, ca alaturi de ea mai erau alte doua femei si un copil mic. Femeile au fost tinute prizoniere in subsolul casei, in lanturi. Acestea ar fi ramas probabil acolo daca proprietarul casei nu ar fi lasat, din greseala, usa de la subsol deschisa.

Povestea celor trei este cumplita. Cea mai varstnica dintre ele este Michelle Knight. Avea 20 de ani cand a fost rapita, in anul 2000. Trei ani mai tarziu a venit randul Amandei Berry. A disparut fara urma dupa ce i-a spus la telefon surorii sale ca pleaca de la restaurantul unde lucra. Dupa inca un an, o eleva de 14 ani, Gina de Jesus, nu a mai ajuns acasa. de la scoala.

Familiile le-au afisat portretele prin cartier si nu au renuntat niciodata sa spere ca le vor revedea. Nici anchetatorii nu se asteptau sa le mai gaseasca in viata. Acum politistii l-au arestat pe proprietarul casei: are 52 de ani si este in acest moment principalul suspect. Doi frati ai acestuia au fost si ei retinuti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » UPDATE! SUA: Trei femei, disparute fara urma acum zece ani, gasite in viata