Antena Meniu Search
x

"Ura copilul atât de mult, încât l-a vrut mort". O mamă româncă şi fiul ei de 5 ani, uciși din răzbunare. Începe procesul pentru dubla crimă din Villach, în Austria

O mamă româncă şi fiul ei de doar 5 anișori au murit pe loc, după ce au fost spulberați cu maşina, pe un drum liniştit din cartierul Völkendorf, oraşul austriac Villach. Șoferița, de asemenea româncă, a fugit de la locul accidentului, iar anchetatorii spun că ar fi comis oroarea din răzbunare. Acum, la aproape un an și jumătate de la tragedie, ea va trebui să răspundă pentru dubla crimă în fața unui juriu de la Tribunalul regional din Klagenfurt, capitala landului federal Carintia din Austria.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.06.2023, 12:30

"Ura copilul atât de mult, încât i-a dorit moartea". O mamă româncă şi fiul ei de 5 ani, uciși din răzbunare. Începe procesul pentru dubla crimă din Villach, în Austria - Marcel Tratnik / krone.at

Nenorocirea s-a produs pe 29 ianuarie 2022, la ieșirea dintr-un parc. În jurul orei 16:30, pe un drum liniştit din cartierul Völkendorf, oraşul austriac Villach, românca de 43 de ani și fiul ei de 5 ani au fost spulberaţi de o mașină. Impactul a fost atât de violent, încât orice ajutor pentru cei doi a fost în zadar. Femeia şi singurul ei copil au murit pe loc.

Șoferița, o tânără de 38 de ani, de asemenea româncă, a fugit după accident, dar a fost găsită în scurt timp de poliţiştii care s-au orientat după nişte urme de sânge, la niciun kilometru de locul tragediei, într-o pădure.

Era grav rănită, dar nu de la impact, ci pentru că ar fi încercat să-şi ia viaţa, cred anchetatorii. 

Șoferița ar fi acționat din răzbunare, ură și gelozie morbidă

Pe acelaşi subiect

Ulterior, verificările poliţiştilor au scos la iveală detalii şocante: şoferiţa şi românca de 43 de ani ar fi iubit acelaşi bărbat. Victima ar fi avut o relaţie cu un cetăţean austriac care este şi tatăl băieţelului mort. Cei doi s-ar fi despărţit, iar bărbatul şi-a făcut o nouă iubită, autoarea accidentului. Aceasta din urmă ar fi fost convinsă că bărbatul a părăsit-o pentru a se întoarce la vechea parteneră, aşa că ar fi decis să se răzbune într-un mod cumplit.

Tânăra de 38 de ani este acuzată că a acționat din ură și gelozie morbidă. În plus, conform procurorilor, ar fi acuzat copilașul de 5 ani pentru eșecul relației cu austriacul.

"Ura femeii față de copil a devenit atât de mare, încât i-a dorit moartea", se arată în rechizitoriul de 15 pagini, potrivit Kurier.

Procesul în care femeia va trebui să răspundă pentru dubla crimă, în fața Tribunalului regional Klagenfurt, va avea loc vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Ura copilul atât de mult, încât l-a vrut mort". O mamă româncă şi fiul ei de 5 ani, uciși din răzbunare. Începe procesul pentru dubla crimă din Villach, în Austria