Antena Meniu Search
x

Foto "O rușine de femeie. Poate fugi, dar nu se poate ascunde!” O româncă din Dolj acuzată de un fost fotbalist de la Arsenal că i-a furat bijuterii de 400.000 de lire

O româncă din Dolj este acuzată de un fost fotbalist de la Arsenal că a furat bijuterii în valoare de 400.000 de lire sterline din casa mamei sale din Elstree.

de Monica Palade

la 15.06.2023, 22:14

Vezi și

Nicoleta Vanesa fusese angajată să facă curăţenie în casa femeii, de unde a sustras bijuteriile familiei, anunţă Benik Afobe, pe pagina sa de Instagram.

"O ruşine de femeie. Poate fugi, dar nu se poate ascunde!”

„Această femeie a furat bijuterii ale familiei mele în valoare de 400.000 de lire sterline din casa mamei mele din Elstree, în timp ce făcea curățenie! Dacă o cunoaște cineva, anunțați-mă de îndată!”, a scris Afobe pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu paşaportul româncei din Dolj.

Jucătorul a postat şi un video cu momentul în care femeia ieşea din casă cu prada. „O ruşine de femeie. Poate fugi, dar nu se poate ascunde!”, scrie express.co.uk.

Benik Afobe a fost crescut la academia celor de la Arsenal, dar a fost împrumutat la Huddersfield, Reading, Bolton, Milwall, Sheffield Wednesday și MK Dons, după care a fost vândut la Wolverhampton. A mai jucat la Stoke City, Bristol City, Trabzonspor, iar din ianuarie 2023 evoluează pentru Hatta în Emiratele Arabe Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "O rușine de femeie. Poate fugi, dar nu se poate ascunde!” O româncă din Dolj acuzată de un fost fotbalist de la Arsenal că i-a furat bijuterii de 400.000 de lire