Antena Meniu Search
x

Uraganul Florence lovește Coasta de Est a SUA în această seară. 25 de milioane de locuitori se află pe traiectoria furtunii

Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii se pregăteşte să fie lovită de ceea ce mulţi se temeau a fi cel mai puternic uragan din ultimele trei decenii. Furtuna supranumită Florence a fost retrogradată la categoria a 3-a, dar autorităţile americane avertizează că pagubele produse de acesta ar putea fi în continuare devastatoare.

Vezi și

Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii se pregăteşte să fie lovită de ceea ce mulţi se temeau a fi cel mai puternic uragan din ultimele trei decenii. Furtuna supranumită Florence a fost retrogradată la categoria a 3-a, dar autorităţile americane avertizează că pagubele produse de acesta ar putea fi în continuare devastatoare. Milioane de oameni din Virginia şi din Carolina de Nord şi de Sud au locuinţele pe traiectoria prevăzută a uraganului. Autorităţile, în frunte cu preşedintele Donald Trump, fac apel la ei să respecte ordinile de evacuare.

Preşedintele american Donald Trump dă asigurări că au fost făcute toate pregătirile necesare pentru condiţiile meteo aşteptate.

Uraganul se află acum la aproximativ 600 de km de ţărm, iar specialiştii au scăzut gradul său de intensitate la 3 din 5. Chiar şi aşa, rafalele de vânt depăşesc 200 de kilometri pe oră, iar autorităţile avertizează ca în Carolina de Nord şi de Sud precipitaţiile pot să producă inundaţii masive.

Apelul autorităţilor vine după ce numeroşi localnici se îndârjesc să rămână acasă, în ciuda ordinelor primite.

Imaginile surprinse de la mare altitudine sunt uimitoare şi evidenţiază dimensiunile furtunii care va lovi teritoriul american.

25 de milioane de locuitori se află pe traiectoria uraganului, care se pregăteşte să lovească ţărmul Statelor Unite începând din această seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Uraganul Florence lovește Coasta de Est a SUA în această seară. 25 de milioane de locuitori se află pe traiectoria furtunii