Antena Meniu Search
x

Uraganul Florence. Donald Trump îi avertizează pe americani: "Ar putea fi cea mai putenică furtună văzută vreodată. Fugiți din calea ei" (Video)

Uraganul Florence. Președintele Donald Trump îi avertizează pe locuitorii din Carolina de Nord și de Sud că trebuie să fugă din calea uraganului Florence, care ar putea fi, potrivit specialiștilor, cea mai puternică furtună văzută vreodată, cel puțin în estul Statelor Unite.

Uraganul Florence. Președintele Donald Trump îi avertizează pe locuitorii din Carolina de Nord și de Sud că trebuie să fugă din calea uraganului Florence, care ar putea fi, potrivit specialiștilor, cea mai puternică furtună văzută vreodată, cel puțin în estul Statelor Unite.

Uraganul Florence, cea mai puternică furtună din ultimele trei decenii

Potrivit meteorologilor, uraganul Florence, ridicat la categoria 4 din 5, va lovi coasta de est a Statele Unite chiar de joi.

Uraganul Florence va lovi Statele Unite chiar de joi
Pe acelaşi subiect

Într-un filmuleț postat pe Twitter, președintele Donald Trump îi avertizează pe locuitori că Florence ar putea fi cea mai puternică furtună văzută vreodată și că trebuie să fugă din calea ei.

Citește și Uraganul Florence, văzut din spațiu

"Uraganul Florence pare să fie mai puternic decât se anticipează. Va sosi în curând. FEMA (Agenţia Federală pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă), serviciile de urgență și forțele de ordine sunt pregătite. Aveți grijă de voi!", este mesajul care însoțește filmulețul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Uraganul Florence se apropie cu repeziciune. Va ajunge aici în următoarele 48 de ore și ei spun că este cea mai puternică furtună pe care această țară a văzut-o și, în mod sigur, pe care au văzut-o în estul țării. Îi vom face față, suntem pregătiți. Fugiți din calea ei, nu vă jucați cu ea, este o furtună mare", le transmite Trump americanilor.

Uraganul Florence, un milion de oameni au fost evacuați

Autorităţile americane au dispus evacuarea a peste un milion de persoane din Carolina de Sud şi Virgina din cauza uraganului Florence.

Uraganul Florence, care va aduce rafale de vânt catastrofale şi inundaţii, va fi prima furtună de o asemenea magnitudine care va ajunge în regiuni atât de nordice de pe Coasta de Est.

Uraganul Florence, vazut din spatiu

Centrul Naţional al Uraganelor (NHC) din SUA a avertizat că furtuna va fi extrem de periculoasă.

Florence este „mare, puternică şi ... nimic nu o poate opri”, a declarat Henry McMaster, guvernatorul statului Carolina de Sud. „Iar atunci când va lovi Curentul Golfului pe vreme mai caldă, va avea o intensitate mărită”, a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Uraganul Florence. Donald Trump îi avertizează pe americani: "Ar putea fi cea mai putenică furtună văzută vreodată. Fugiți din calea ei" (Video)