Antena Meniu Search
x

Ursuleţul Paddington, omagiu după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Mulțumesc, doamnă, pentru tot”

Ursuleţul Paddington, personaj legendar din literatura britanică pentru copii, a adus un omagiu după moartea Reginei Elisabeta a II-a, într-un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.09.2022, 11:40

Regina Elisabeta a II-a şi ursuleţul Paddington
Ursuleţul Paddington, omagiu după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Mulțumesc, doamnă, pentru tot” - Profimedia

Ursuleţul Paddington a apărut recent într-un videoclip comic alături de Regina Elisabeta a II-a, cu ocazia aniversării celor 70 de ani de domnie ai suveranei britanice.

În urma veştii care a îndoliat o lume întreagă, reţelele de socializare s-au umplut de mesaje de omagiere, atât din partea vedetelor, cât mai ales dn partea oamenilor simpli care au iubit-o şi respectat-o pe cea care şi-a dedicat întreaga viaţă coroanei britanice. Printre aceştia se numără şi personajul fictiv Paddington, cunoscut în ltieratura britanică pentru copii.

„Mulțumesc, doamnă, pentru tot”, este mesajul publicat pe contul de Twitter al ursuleţului Paddington.

Regina Elisabeta a II-a a luat ceaiul cu ursuleţul Paddington

Pe acelaşi subiect

În timpul sărbătorilor pentru Jubileul de Platină, lumea a fost luată prin surprindere când un videoclip o înfăţişa pe Regina Elisabeta a II-a luând ceaiul de după-amiază alături de Ursuleţul Paddington şi discutând despre sendvişurile cu marmeladă, în Castelul Windsor. Imaginile au cucerit inimile a milioane de oameni.

Sceneta a fost o surpriză chiar şi pentru unii dintre copiii, nepoţii şi strănepoţii ei care se uitau în public şi acasă. Potrivit The Guardian, Regina şi-ar fi dorit să participe la realizarea videoclipului pentru a arăta publicului larg cât de mult au însemnat pentru ea toate pregătirile şi evenimentele din cadrul Jubileului de Platină şi pentru a aduce mulţumiri tuturor celor care s-au implicat în eveniment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost lăudată de regizori pentru „înțelepciunea, căldura și generozitatea” ei, mai ales pentru că a acceptat ideea „cu multă veselie”.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat la acea vreme: „Deși poate că Regina nu a participat la concert în persoană, ea şi-a dorit ca oamenii să înțeleagă cât de mult a însemnat pentru ea totul și că toți cei care au urmărit evenimentul s-au distrat de minune”.

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, a anunțat Palatul Buckingham, după ce în cursul zilei de miercuri starea ei de sănătate s-a deteriorat. Regina s-a stins la Castelul Balmoral din Scoția, ultimele clipe petrecându-le în liniște și seninătate, alături de famile. Fiul ei, Prințul Charles, va prelua tronul Regatului Unit și devenind Regele Charles al III-lea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ursuleţul Paddington, omagiu după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Mulțumesc, doamnă, pentru tot”