Antena Meniu Search
x

Vacanțe fără pericole pentru bogații lumii, în timpul pandemiei

Şi concediile celor mai bogaţi dintre locuitorii planetei au fost afectate de pandemie. Sigur, mult mai puţin. Cert este că milionarii lumii au căutat şi au găsit soluţii ca să-şi petreacă vacanţele aşa cum îşi doresc în ciuda restricţiilor şi a pericolului.

de Greta Gavrilă

la 18.07.2020, 17:12

Vezi și
  • Hotelurile de cinci stele din Bahamas, Hawaii încearcă să-i atragă pe cei care îşi permit.
  • Iar pentru asta le oferă un transport sigur: un zbor dus-întors cu elicopterul.

Sigur, nu avem acces la aşa ceva dar asta nu înseamnă că nu putem visa sau măcar să ne bucurăm de imagini.

Cei mai bogaţi oameni ai lumii îşi petrec vacanţa departe de destinaţiile aglomerate şi ajung acolo doar cu aeronavele private. Pe timp de pandemie, la mare căutare sunt vacanţele în mijlocul oceanului pe yachturi de lux.

Cel pe care îl vedeţi acum în imagini este cel mai scump din lume. Rupt parcă din filmele cu James Bond, vasul este dotat cu un complex spa, un spital, propriul submarin şi o pistă de aterizare.

Să visăm nu costă nimic aşa că vă spunem şi preţul. Pentru o săptămână petrecută acolo, doritorii trebuie să scoată din buzunare nu mai puţin de 3 milioane de dolari.

În ton cu varianta de mai sus, hotelurile de cinci stele din Bahamas, Hawaii şi chiar din Spania încearcă să-i atragă totuşi pe clienţii cu dare de mână. Iar pentru asta le oferă un transport sigur: un zbor dus-întors cu elicopterul.

Şi dacă tot vorbim de destinaţii exotice, să ştiţi că insulele din Maldive au dat startul sezonului turistic pentru vizitatorii din toată lumea. De miercuri, peste 40 de hoteluri s-au redeschis.

O altă variantă, chiar şi mai simplă decât cele de mai sus este să ai propria insulă. Scoţi banii, o plăteşti şi e a ta. Nu trebuie să te mai întâlneşti cu nimeni iar pericolul este eliminat. Avem şi un exemplu; un magnat a cumpărat zilele trecute o insulă din apropierea Irlandei cu şase milioane de dolari, după ce a văzut-o doar într-o înregistrare pe WhatsApp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vacanțe fără pericole pentru bogații lumii, în timpul pandemiei