Antena Meniu Search
x

Un vas de croazieră pleacă din port şi lasă în urmă doi turişti care întârziaseră peste 45 de minute (Video)

Doi turişti ghinionişti au rămas abandonaţi pe un port, după ce vasul de croazieră în care trebuiau să se îmbarce a plecat fără ei. Oamenii întârziaseră mai bine de 45 de minute.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.02.2019, 12:42

Doi turişti ghinionişti au rămas abandonaţi pe un port, după ce vasul de croazieră în care trebuiau să se îmbarce a plecat fără ei. Oamenii întârziaseră mai bine de 45 de minute.

Incidentul a avut loc în data de 15 februarie 2019, în timp ce vasul de croazieră „Simfonia Mărilor” al Royal Caribbean  acostase în portul din Nassau, Bahamas. 

Momentul în care nava pleacă din port, lăsând doi turişti ghinionişti în port a fost surprins de o cameră video din apropiere. 

Era a şasea zi de croazieră din şapte şi ultima oprire în port, înainte de a se întoarce în Miami. 

Potrivit unui martor care a filamt întreaga scenă, apelul la bord a fost dat în jurul orei 15:30.

La ora 16:15, muncitorii au început să închidă trapa şi să îndepărteze nava de port. 

La 5 minute distanţă, un cuplu complet ghinionist apare în port, cu mâinile dosite de pungi de cumpărături, în urma mini-excursiei lor, alergând cu disperare şi făcând semne ca muncitorii să oprească nava.

Trecuseră însă mai bine de 45 de minute de când aceştia fuseseră chemaţi să se întoarcă la bordul navei, motiv pentru care excursia lor pe vasul de croazieră luase sfârşit sub nasul lor. 

Videoul arată şi pasagerii aflaţi pe balcoanele camerelor lor din nava „Simfonia Mărilor”,  amuzându-se de întregul moment. Până la urmă...ghinionul ţi-l faci cu mâna ta. 

Cei doi au încercat să discute cu alţi lucrători de la docuri, în timp ce nava se îndepărta tot mai mult. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În final, soarta pasagerilor rămâne totuşi necunoscută şi depinde de motivul întârzierii.  Dacă aceştia au întârziat în timpul unei excursii organizate de un ghid al croazierei, atunci întreaga companie le va oferi ajutor în a ajunge acasă, iar transportul va fi plătit. 

În schimb, în cazul în care turiştii au întârziat în timpul unui tur independent în port, fără ghid, atunci vina este în totalitate a lor, iar drumul spre casă nu le va fi asigurat. 

Conform Daily Mail, biletele de avion de la Nassau la Miami sunt de aproximativ 180 de dolari de persoană. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un vas de croazieră pleacă din port şi lasă în urmă doi turişti care întârziaseră peste 45 de minute (Video)