Antena Meniu Search
x

Vasile a fost ucis sub ochii soţiei, în Italia. Principalul suspect, tot un român, a fost reţinut de poliţişti

Vasile, un român stabilit în oraşul italian Bari, Puglia, a fost ucis chiar în faţa soţiei, în seara zilei de 12 mai, într-o fermă abandonată din cartierul Carbonara.

de Monica Palade

la 15.05.2021, 11:09

Vasile a fost ucis sub ochii soţiei, în Italia. Principalul suspect, tot un român, a fost reţinut de poliţişti - Profimedia

Omul a fost lovit cu un cuţit, dar şi cu un obiect contondent în zona capului. Rănile i-au fost fatale. La 24 de ore de la crimă, oamenii legii au reuşit să îl aresteze şi pe principalul suspect, tot un român.

Ucis de un conaţional

Din primele cercetări, se pare că Vasile şi Gheorghe au început să se certe şi de aici conflictul a degenerat.

Se crede că românul încerca să fugă din localitate şi poate chiar din Italia pentru a nu plăti pentru fapta sa. Agresorul a reuşit să fie prins în gara de pe via Cifarelli din Bari, Italia, în urma unui apel făcut la numărul de urgenţă, care anunţa că mai muţi bărbaţi băuţi s-au urcat într-un tren şi îi deranjează pe ceilalţi călători.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie anchetat. Poliţiştii desfășoară încă investigații pentru a stabili motivul care l-a împins pe autor să recurgă la acest gest, scrie corrieredellumbria.corr.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Vasile a fost ucis sub ochii soţiei, în Italia. Principalul suspect, tot un român, a fost reţinut de poliţişti