Antena Meniu Search
x

Vedete de la Hollywood, evacuate din calea incendiilor care au făcut prăpăd în California (Video)

Incendiile de vegetaţie pârjolesc California. Fumul gros se vede şi din spaţiu, iar flăcările înconjoară oraşul celebrităţilor, Los Angeles. Mii de localnici şi-au părăsit deja locuinţele, inclusiv vedete precum Arnold Schwarzenegger. Starea de urgenţă era deja decretată în California.

de Redactia Observator

la 29.10.2019, 22:24

Vezi și

Incendiile de vegetaţie pârjolesc California. Fumul gros se vede şi din spaţiu, iar flăcările înconjoară oraşul celebrităţilor, Los Angeles. Mii de localnici şi-au părăsit deja locuinţele, inclusiv vedete precum Arnold Schwarzenegger. Starea de urgenţă era deja decretată în California în urma altor incendii. Peste 200.000 de oameni au primit ordine de evacuare.

Treziţi în mijlocul nopţii de alarmele primite pe telefoanele mobile, mii de studenţi au fugit într-un suflet din campusul ameninţat de flăcări.

Pe această autostradă din apropiere de Los Angeles, întreaga noapte s-a circulat fără oprire.

De la nord, la sud, California arde! 

Şapte focare înconjoară Oraşul Îngerilor. Focul alimentat de rafale de vânt de peste 160 de kilometri pe oră şi-a dublat puterea în doar câteva ore. Cartiere întregi au fost făcute scrum, iar alte 10 mii de clădiri sunt vizate de un ordin de evacuare obligatoriu. 

În zonă se află şi muzeul Getty care adăposteşte opere de artă extrem de valoroase inclusiv Rembrandt şi Van Gogh. Sunt ameninţate de flăcări şi vilele de milioane de dolari ale mai multor vedete.

Printre cei evacuaţi se numără Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, baschetbalistul LeBron James şi fostul guvernator Arnold Schwarzenegger care, din cauza incendiilor, a anulat şi premiera ultimului Terminator în care joacă.

Peste o mie de pompieri se luptă cu incendiile care se întind din San Francisco până în Los Angeles. Autorităţile cred că focul ar fi fost provocat de scurtcircuite produse la instalaţiile de electricitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Vedete de la Hollywood, evacuate din calea incendiilor care au făcut prăpăd în California (Video)