Antena Meniu Search
x

Veronica Lario trebuie să-i dea lui Silvio Berlusconi banii înapoi. 60 de milioane de euro a încasat fosta soţie, sub forma unei pensii alimentare

Silvio Berlusconi a obţinut revizuirea unei decizii privind pensia alimentară a fostei sale soţii Veronica Lario.

Veronica Lario trebuie să-i dea lui Silvio Berlusconi banii înapoi. 60 de milioane de euro a încasat fosta soţie, sub forma unei pensii alimentare

Silvio Berlusconi a obţinut revizuirea unei decizii privind pensia alimentară a fostei sale soţii Veronica Lario, care va trebui să-i returneze cele circa 60 de milioane de euro (70 de milioane de dolari) deja primite, relatează AFP.

Cuplul a divorţat oficial în februarie 2014, dar nu s-au înţeles asupra pensiei alimentare, fixată mai întâi la trei milioane de euro pe lună, iar după aceea redusă la 1,4 milioane.

Tribunalul din Milano, sesizat de magnatul din Milano, a decis să anuleze în întregime această pensie, pe motiv că fosta sa soţie este suficient de bogată pentru a se întreţine, având un capital de 16 milioane de euro, bijuterii de familie şi o editură, potrivit media italiene.

În luna mai, Curtea de casaţie italiană a statuat că pensia alimentară nu este menită să garanteze acelaşi gen de viaţă ca în timpul căsătoriei şi că nu poate fi acordată decât dacă fostul partener nu-şi poate asigura singur nevoile traiului.

Veronica Lario, 61 de ani, a cerut divorţul de fostul şef al guvernului italian în mai 2009, explicând la momentul respectiv într-o scrisoare trimisă ziarelor că nu poate rămâne cu un bărbat care frecventează minore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Veronica Lario trebuie să-i dea lui Silvio Berlusconi banii înapoi. 60 de milioane de euro a încasat fosta soţie, sub forma unei pensii alimentare