Antena Meniu Search
x

Veste GROAZNICĂ! Brazilia, fără înlocuitor pentru semifinala cu Germania

După accidentul suferit de Neymar, naţionala Braziliei pare să aibă probleme mari în a găsi un înlocuitor celebrului atacant

După accidentul suferit de Neymar, naţionala Braziliei pare să aibă probleme mari în a găsi un înlocuitor celebrului atacant

Atacantul Braziliei, Neymar, indisponibil până la finalul Cupei Mondiale din cauza unei fracturi a unei vertebre, va reveni pe teren în aproximativ 40 de zile, a anunţat, sâmbătă, medicul echipei braziliene, Jose Luiz Runco.

"El reuşeşte să meargă, să păşească. Nu va avea nicio problemă să joace fotbal. Acest tip de fractură necesită între trei şi şase săptămâni pentru vindecare completă. În 40-45 de zile, el va fi apt de joc", a declarat Runco. Jucătorul a părăsit, sâmbătă, cantonamentul de la Teresopolis, pentru a merge la familia sa.

Neymar a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului de vineri cu naţionala Columbiei, câştigat de Brazilia cu scorul de 2-1. El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga, şi a rămas întins pe gazon. În urma unor investigaţii, s-a constatat că a suferit o fractură de vertebră.

Iar problemele nu se opresc aici! Rezerva acestuia, mijlocaşul William, a părăsit antrenamentul de sâmbătă, după ce s-a accidentat la spate la un duel cu Hernanes, la cantonamentul de la Teresopolis, informează AFP.

Willian reprezintă una din soluţiile selecţionerului Luiz Felipe Şcolari pentru înlocuirea lui Neymar, absent restul turneului din cauza unei fracturi vertebrale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Veste GROAZNICĂ! Brazilia, fără înlocuitor pentru semifinala cu Germania