Antena Meniu Search
x

Veşti bune pentru fanii 'Războiul Stelelor'. Un nou film din îndrăgita serie apare pe marile ecrane

Fanii francizei "Războiul Stelelor" au un nou motiv de bucurie. Producătorii de la Hollywood le-au pregătit încă un spin-off.

Vezi și

Fanii francizei "Războiul Stelelor" au un nou motiv de bucurie. Producătorii de la Hollywood le-au pregătit încă un spin-off. De această dată, personajele centrale vor fi Han Solo şi prietenul său Chewbacca. Pelicula va fi lansată la finalul lunii mai.

Deşi îndrăgitul Han Solo nu mai apare în Franciza Războiul Stelelor, fanii săi îl pot vedea din nou în filmul dedicat personajului său, "Solo: O poveste Star Wars". Rolul, devenit faimos datorită interpretării lui Harrison Ford, este jucat acum de actorul Alden Erănraih. Ca şi până acum, Han Solo apare în film alături de prietenul său de nădejde, Chewbacca. 

Filmul "Solo: O poveste Star Wars" se concentrează pe aventurile pe care le trăiesc Han şi Chewbacca înainte de a se alătura rebeliunii. Evenimentele au loc înainte de acţiunea din primul film "Războiul Stelelor", apărut în anul 1977. Din distribuţia peliculei fac parte şi Donald Glover, Woody Harrelson şi Emilia Clarke.

Cel mai nou film care înfăţişează universul fantastic din "Războiul Stelelor" este al doilea spin-off al francizei, după pelicula "Rogue One". "Solo: O poveste Star Wars" va ajunge în cinematografe pe 23 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Veşti bune pentru fanii 'Războiul Stelelor'. Un nou film din îndrăgita serie apare pe marile ecrane