Antena Meniu Search
x

Victimele din Boston, omagiate in lume

Din Londra pana in Bethleem, zeci de mii de maratonisti au adus un ultim omagiu celor trei victime ale exploziilor din Boston. Mii de oameni au purtat bratari personalizate cu sloganul “Alergam pentru maratonul din Boston, editia 2013”, in timp ce altii au imbracat tricouri cu pozele victimelor

Vezi și

Zeci de mii de participant la maratonul din Londra au inceput cursa cu un moment de reculegere pentru toti cei afectati de atentatele sangeroase din Boston. Apoi, britanicii au aplaudat eforturile fortelor de ordine din Statele Unite si si-au aratat sustinerea pentru familile indurerate.

Si in Hamburg, cei 15.000 de maratonisti au alergat cu gandul la tragedia din Boston.

La peste 8.000 de kilometri de Boston, mii de israelieni au participat la primul maraton organizat in Cisiordania. Printre acestia s-a numarat si Karen Kjaer, o maratonista care a participat si la cursa din Boston si a fost martora la momentele dificile de dupa explozii.

Desi competitia a fost pusa la cale cu mult timp inainte de atentatele din Boston, maratonistii din Israel s-au gandit la fiecare pas la cele trei victime ale cursei din Statele Unite. Mai mult, cativa participant ai cursei au purtat tricouri cu fotografiile victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Victimele din Boston, omagiate in lume