Antena Meniu Search
x

Video dramatic: momentul când fratele liderului Coreei de Nord e dus la spital, după ce a fost otrăvit de două femei

Momentul dramatic când Kim Jong-nam, fratele liderului Coreei de Nord, e dus la spital, după ce a fost otrăvit, a fost dat publicităţii.

Momentul dramatic când Kim Jong-nam, fratele liderului Coreei de Nord, e dus la spital, după ce a fost otrăvit, a fost dat publicităţii. A fost filmat de camerele de supraveghere.

Scena a fost filmată la scurt timp după otrăvirea lui Kim Jong-nam, pe aeroportul capitala Malaeziei. Înregistrarea, difuzată de o televiziune japoneză, îl arată pe fratele vitreg al liderului Coreei de Nord pe targă la spitalul din Kuala Lumpur.

Kim Jong-nam fusese otrăvit cu VX, gaz extrem de toxic, care i-a fost pulverizat în faţă. Principalele suspecte sunt două tinere, care însă neagă cu vehemenţă orice legătură cu asasinatul.

Pe acelaşi subiect

Siti Aisyah, originară din Indonezia şi vietnameza Doan Thi Huong sunt acum judecate de justiţia malaeziană. Creierul complotului şocant e suspectat a fi chiar Kim Jong-Un, dictatorul nord-coreean, care ar fi ordonat asasinarea fratelui său.

Incidentul a deteriorat relaţiile dintre Malaezia şi Coreea de Nord, însă Phenianul îşi susţine neimplicarea în asasinat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Video dramatic: momentul când fratele liderului Coreei de Nord e dus la spital, după ce a fost otrăvit de două femei