Antena Meniu Search
x

VIDEO emoţionant: Adevărul CRUNT din spatele lui: MOTIVUL pentru care plânge mama acestui băieţel este SFÂŞIETOR

Imaginea în care o mamă plânge de fericire la vederea fiului său autist, în vârstă de cinci ani, care pentru prima dată este atins de o altă fiinţă, a făcut înconjurul lumii.

Imaginea în care o mamă plânge de fericire la vederea fiului său autist, în vârstă de cinci ani, care pentru prima dată este atins de o altă fiinţă, a făcut înconjurul lumii.

Kainoa Niehau este un băieţel din Japonia, care suferă de autism. Din cauza acestei afecţiuni, el nu poate fi atins, îmbrăţişat ori spălat, nici măcar de mama sa, Shannon.

În urmă cu doi ani de zile, părinţii l-au înscris pe lista de aşteptare a clinicii „4 Paws For Ability” din Ohio, care oferă câini special antrenaţi pentru persoanele cu dizabilităţi, de la copii, până la veterani care şi-au pierdut membrele.

După o aşteptare imensă, Kainoa s-a întâlnit cu Tornado, un golden retriever care a devenit singura fiinţă pe care băieţelul o lasă să îl atingă.

Prăbuşită lângă ei de emoţie şi plângând de fericire, mama băieţelului a pus pe Facebook poza în care copilul îşi odihneşte capul pe abdomenul animalului şi alta în care îl îmbrăţişează cu foc şi zâmbeşte larg.

“Ca mamă am văzut nenumărate momente dificile şi dureroase prin care copilul meu a trecut şi am plâns tot de-atâtea ori, ba chiar mai mult. Ieri însă am plâns dintr-un cu totul alt motiv. Este un sentiment pe care nu-l pot descrie.” a scris Shannon pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » VIDEO emoţionant: Adevărul CRUNT din spatele lui: MOTIVUL pentru care plânge mama acestui băieţel este SFÂŞIETOR