Antena Meniu Search
x

Video! O lebădă neagră, acuzată de rasism!

În Marea Britanie, lebedele sunt agresive! Universitatea din Warwick a fost nevoită să ridice un gard în jurul unui lac din campus pentru a opri atacurile unei lebede asupra studenților

Măsura a fost luată după ce lebăda, cu o înălțime de 1,21 metri și o deschidere a aripilor de 2,4 metri, a fost acuzată de comportament agresiv față de studenții străini care trec pe un pod din apropierea locului în care aceasta își are cuibul, în campusul Gibett Hill din Coventry, scriu cei de la The Daily Telegraph.

Podul este folosit zilnic de sute de studenți care merg între campus și clădirile universității. "Aceste lebede sunt foarte enervante, iar studenții se simt ca și cum ar fi agresați. Am fost avertizat că lebedele vor fi un pic irascibile în această perioadă a anului, dar se comportă la fel cu mine tot timpul anului. Poate sunt un pic rasiste", a comentat un student indian.

In timpul sezonului de împerechere din lunile martie-mai, lebedele pot să își apere foarte puternic teritoriul și dă dovadă de agresivitate față de intruși. Ele îi amenință adesea pe cei care se aventurează prea aproape de cuiburile lor, scoțând un sunet de avertizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Video! O lebădă neagră, acuzată de rasism!