Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ŞOCANT! A hărţuit trecătorii COMPLET DEZBRĂCAT, cu organele genitale tăiate şi plin de sânge (VIDEO 18+)

Un bărbat dezbrăcat, care şi-a tăiat organele genitale, a hărţuit trecătorii şi a atacat doi poliţişti, a fost arestat după ce agenţii l-au doborât cu un pistol teaser.

de Redactia Observator

la 26.07.2017 , 12:45

Un bărbat dezbrăcat, care şi-a tăiat organele genitale, a hărţuit trecătorii şi a atacat doi poliţişti, a fost arestat după ce agenţii l-au doborât cu un pistol teaser.

Incidentul a avut loc pe străzile din Irving Park, un cartier din nord-vestul Chicago, scrie The Independent.

Într-o înregistrare postată pe reţelele sociale, suspectul este susprins dezbrăcat în spatele unui gard de metal, hărţuind trecătorii înainte ca poliţiştii să intervină pentru a-l calma. Acesta se apropie de o poliţistă, în timp ce trecătorii îi cer insistent să se calmeze. Însă, bărbatul ţipă ”dispari de aici, scorpie” către poliţista din Chicago.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, poliţista îi cere bărbatului să se întindă pe jos, înainte de a-l doborî la pământ cu un pistol taser.

”Doamne. Împuşcă-l în posterior. Împuşcă acest tâmpit. Acesta este un moment în care poţi să împuşti oameni”, ţipă bărbatul care înregistrează întregul incident din Irving Park.

Apoi, suspectul se ridică şi încearcă să atace un al doilea poliţist, dar este din nou pus la pământ cu un pistol taser.

La sfârşitul înregistrării, acesta apare întins pe pământ şi înconjurat de poliţişti. Nu se cunoaşte starea sa de sănătate, dar martorii susţin că acest şi-a tăiat o parte din organele genitale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Ştiri externe » ŞOCANT! A hărţuit trecătorii COMPLET DEZBRĂCAT, cu organele genitale tăiate şi plin de sânge (VIDEO 18+)