Antena Meniu Search
x

Viitoare mireasă îi interzice propriei surori să vină la nuntă pentru că a rămas însărcinată

O tânără viitoare mireasă şi-a arătat indignarea pe reţelele sociale, în legătură cu decizia propriei ei surori de a rămâne însărcinată, în pofida cererii ei clare şi răspicate, de a nu veni la nuntă gravidă vizibil. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.02.2019, 14:25

O tânără viitoare mireasă şi-a arătat indignarea pe reţelele sociale, în legătură cu decizia propriei ei surori de a rămâne însărcinată, în pofida cererii ei clare şi răspicate, de a nu veni la nuntă gravidă vizibil. De asemenea, i-a interzis să apară, atâta timp cât nu i-a respectat dorinţa subliniată de la bun început. 

Ea i-ar fi spus acesteia data la care urma să aibă loc nunta şi a anunţat-o că îşi doreşte să-i fie domnişoară de onoare, aşa că i-a interzis să rămână însărcinată, pentru a nu avea burta mare la eveniment. Acest lucru ar fi atras prea mult atenţia şi nu ar mai fi poziţionat-o pe ea în „lumina reflectoarelor”

Femeia a postat pe Facebook un mesaj înc are şi-a eliberat frustrarea şi şi-a expus punctul de vedere în legătura cu sora ei: 

„Am informat-o anul trecut că mă voi căsători în acest an, în luna August 2019. Mi-a spus că vrea să aibă încă un copil şi că a renunţat la anticoncepţionale. I-am spus că nu îmi doresc nicio gravidă vizibilă la nunta mea, mai ales între domnişoarele de onoare şi că este propria mea preferinţă. Acum este Februarie şi ea îmi spune că e deja însărcinată, ceea ce înseamnă că în August, în ziua cea mai improtantă pentru mine, va fi gravidă în 8 luni.

Mă simt pierdută şi nu ştiu cum să procedez. Adică, mi-am exprimat cererea şi am spus destuld e clar că nu vreau să rămână însărcinată, iar acum trebuie să iau o decizie în urma noului scenariu care se petrece. Orice sfat este de apreciat- semnat o viitoare mrieasă stresată.” 

Şi-a încheiat postarea cu cererea unor sfaturi din partea internauţilor, însă oamenii nu au fost foarte blânzi cu ea. 

Puţini au simpatizat cu ideea ei, încercând să o înţeleagă. Mulţi însă au considerat revoltător gestuld e a-i interzice să vină la nuntă. 

O femeie, pe numele său Lynne, a scris: „Dacă însemna atât de mult pentru tine sora ta, nici măcar nu conta cum ajunge la nuntă, însărcinată sau nu. Pari o persoană groaznică şi nu aş veni la nunta ta nici dacă m-ai plăti.”

„Doamne fereşte, cum să apară la nunta ta însărcinată cu viitorul tău nepot sau cu o viitoare nepoţică pe care să o iubeşti pentru tot restul vieţii. Cum îndrăzneşte oare” i-a scris altcineva, pe un ton ironic şi sarcastic, conform Daily Mail

Nu se ştie însă dacă feeia se va răzgândi până în ziua nunţii şi dacă îi va permite propriei surori să îi fie alături în ziua cea mare, însă este cert că decizia ei s-ar putea să fie definitoare pentru relaţia pe care o va avea cu familia de-a lungul vieţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Viitoare mireasă îi interzice propriei surori să vină la nuntă pentru că a rămas însărcinată