Meniu
Search
x

Viktor Orban susţine că UE s-ar putea destrăma până în 2030. Premierul maghiar anunţă o iarnă cumplită pentru industria Europei

Viktor Orban, premierul Ungariei, continuă să şocheze prin declaraţiile sale. Orban a afirmat că Uniunea Europeană se va destrăma până în 2030, iar musulmanii vor deveni majoritari în toate oraşele franceze până în 2040.

De Redactia Observator la 20.09.2022, 14:09

Potrivit Radio Europa Liberă Ungaria, Viktor Orban a făcut o serie o declaraţii care ies imediat în evidenţă. Premierul maghiar a vorbit la o întrunire a partidului Fidesz, întâlnire ce a avut loc pe 10 septembrie în micuţa localitate Kötcsén. Viktor Orban a atins mai multe subiecte, de la războiul din Ucraina şi viitorul Uniunii Europene, la criza migranţilor.

Conform sursei citate, Orban a declarat că zona euro şi chiar Uniunea Europeană s-ar putea destrăma până în 2030, iar imigranţii musulmani vor deveni populaţia majoritară în toate oraşele din Franţa, precum şi în marile metropole europene până în 2040. Referitor la războiul din Ucraina, Viktor Orban a declarat că acest conflict ar putea dura pânâ în 2030, iar Ucraina ar putea pierde o treime sau chiar jumătate din teritoriul său. Premierul maghiar a mai spus că acest război ar fi putut rămâne doar unul local, între Rusia şi Ucraina, dar implicarea Occidentului prin acordarea de ajutoare Ucrainei l-a transformat în unul global.

În opinia lui Viktor Orban, iarna ce se apropie va distruge aproape jumătate din industria Europei. Liderul maghiar susţine că din cauza crizei energetice până la 40% din industria europeană s-ar putea închide în cursul următoarelor luni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Viktor Orban susţine că UE s-ar putea destrăma până în 2030. Premierul maghiar anunţă o iarnă cumplită pentru industria Europei