Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vila actorului Matthew Perry a fost vândută pentru 8,5 milioane de dolari, la un an de la moartea sa. Cine a cumpărat-o

Casa din Los Angeles în care Matthew Perry a murit a fost vândută pentru 8,5 milioane de dolari.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 08:53

Locuinţa are patru dormitoare, patru băi şi se întinde pe mai bine de 325 de metri pătraţi. Actorul din "Friends" a cumpărat casa în 2020, cu 6 milioane de dolari, iar vânzarea ei vine la un an de la moartea lui Perry. El şi-a pierdut viaţa la vârsta de 54 de ani din cauza efectelor acute ale ketaminei. 

Vila de 3.500 de metri pătrați a starului din Friends a fost cumpărată de producătorul de film și dezvoltatorul imobiliar Anita Verma-Lallian, care își are sediul în Scottsdale, Arizona. Verma-Lallian ar intenționa să folosească proprietatea ca o „casă de vacanță”.

Ultima postare pe Instagram a actorului a fost o fotografie în care se bucura de jacuzzi-ul în care a murit mai târziu, cu luminile orașului sclipind în spatele său. Moartea sa a fost declarată accidentală din cauza efectelor acute ale ketaminei. Buprenorfina, care este adesea utilizată pentru tratarea dependenței de opioide, a fost, de asemenea, găsită în organismul său.

Vezi și

Factorii care au contribuit la moartea sa au fost înecul și boala coronariană.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Ştiri externe » Vila actorului Matthew Perry a fost vândută pentru 8,5 milioane de dolari, la un an de la moartea sa. Cine a cumpărat-o