Antena Meniu Search
x

Vila fiicei lui Putin din Franţa a fost "confiscată". Un activist francez vrea să ducă acolo refugiaţi din Ucraina

Activistul francez Pierre Haffner anunţă pe pagina sa de Facebook că "a confiscat" vila din Biarritz a fiicei lui Vladimir Putin şi vrea să aducă acolo refugiaţi din Ucraina.

de Redactia Observator

la 14.03.2022, 10:25

Vila fiicei lui Putin din Franţa a fost "confiscată". Un activist francez vrea să ducă acolo refugiaţi din Ucraina
- Twitter

Potrivit unui videoclip filmat în vila Alta Mira de activistul local Pierre Haffner ar fi intrat în vila fiicei lui Putin, a schimbat încuietorile și a declarat că vila este pregătită să accepte refugiați din Ucraina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vila are opt dormitoare și trei băi, anunţă Haffner, care spune că găsit, printre altele, o copie a paşaportului fostului ginere al liderului de la Kremlin, Kiril Shamanov, dar şi o traducere în franceză a unei facturi de energie electrică înregistrată la Moscova.

Pe acelaşi subiect

Aceste dezvăluiri readuc în discuţie informaţiile apărute în 1996, potrivit cărora Putin investește în imobile situate pe coasta Oceanului Atlantic banii sustraşi în vremea în care era angajat al primăriei din Sankt Petersburg, scrie The Insider. Informația a fost publicată atunci de politicianul Alexander Belyaev, dar Putin a negat vehement acuzațiile și, după cum scria presa la acea vreme, a susținut că nici măcar nu știe unde se află coasta Atlanticului.

Din câte se pare, vila fostului ginere al lui Putin, Shamalov, nu este singurul palat al lui Putin din Biarritz. Un post de radio local anunţă că Putin ar fi cumpărat, tot în 1996, fosta vilă Stravinsky şi că există o a treia vilă în oraş asociată cu numele liderului de la Kremlin - casa fostei sale soții, care aparține acum noului ei soț, Artur Ocheretny.

Război Rusia - Ucraina, ziua 19

Rusia a reluat bombardamentele asupra capitalei Ucrainei. Bombele căzute luni dimineață au distrus un bloc de locuințe din Kiev.

În regiunea Jîtomîr, patru oameni au fost răniți într-un atac cu rachetă în cursul nopții, iar șapte clădiri au fost distruse.

În regiunea Sumî, orașul Ohtîrka, a fost din nou bombardat peste noapte. Au fost lovite clădiri rezidențiale și centrul orașului. Artileria a tras şi în satele din apropierea orașului aproape toată noaptea.

Atacurile au continuat deși o nouă rundă de negocieri între Ucraina și Rusia urmează să fie reluate luni. Discuțiile vor avea loc prin videoconferință și ambele părți au transmis mesaje conform cărora înregistrează progrese

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Vila fiicei lui Putin din Franţa a fost "confiscată". Un activist francez vrea să ducă acolo refugiaţi din Ucraina