Antena Meniu Search
x

Video Vila lui Giorgio Armani, ameninţată de incendiile din Italia. Designerul ar fi fost evacuat cu iahtul de pe insula în flăcări

Zeci de persoane, între care s-ar fi aflat şi Giorgio Armani, au fost evacuate după ce un incendiu de vegetaţie a izbucnit pe insula Pantelleria din Italia. Potrivit presei internaţionale, designerul şi invitaţii săi au părăsit vila de pe coasta estică a insulei la bordul unui iaht.

de Redactia Observator

la 18.08.2022, 14:00

Giorgio Armani se afla pe insula Pantelleria, când a izbucnit focul
Giorgio Armani se afla pe insula Pantelleria, când a izbucnit focul - Profimedia / Twitter

Un incendiu de vegetaţie izbucnit pe insula italiană Pantelleria a declanşat evacuarea a câteva zeci de persoane, informează DPA.

Giorgio Armani, evacuat cu iahtul de pe insula în flăcări

Designerul Giorgio Armani a fost nevoit să îşi părăsească vila de pe coasta estică a insulei, populară în rândul celebrităţilor. El şi invitaţii săi au plecat la bordul iahtului său miercuri noaptea târziu, potrivit relatărilor apărute în presă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oficialii au declarat joi că două avioane de pompieri şi mai multe unităţi de stingere a incendiilor se luptau încă cu flăcările pe această insulă, situată între Tunisia şi Sicilia. Incendiul de vegetaţie a izbucnit miercuri seara târziu, iar până în prezent se pare că nu există victime, a indicat joi departamentul de pompieri, potrivit Agerpres.

Au ars însă unele acoperişuri din lemn şi cabane, alături de zone împădurite, potrivit agenţiei siciliene de protecţie civilă. "Vântul şi flăcările se diminuează, ce a fost mai rău pare să fi trecut", a declarat primarul din Pantelleria, Vincenzo Campo, pentru agenţia de presă ANSA.

Incendii de vegetaţie puternice în Italia

Focare au izbucnit în cel puţin două locaţii aflate la câteva sute de metri una de alta şi au fost alimentate de vânt, au declarat autorităţile. Procuratura a început să investigheze cauza incendiului, neexcluzând încă acţiunea umană sau neglijenţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Vila lui Giorgio Armani, ameninţată de incendiile din Italia. Designerul ar fi fost evacuat cu iahtul de pe insula în flăcări