Antena Meniu Search
x

Galerie foto Violenţe la Sao Paulo: Un suporter al echipei Palmeiras, împuşcat mortal după finala CM a Cluburilor

Un suporter a fost împuşcat mortal în exteriorul stadionului echipei Palmeiras, sâmbătă, în timpul unor violenţe, după ce formaţia braziliană a pierdut la Abu Dhabi finala Cupei Mondiale a Cluburilor.

de Redactia Observator

la 13.02.2022, 09:28

Un bărbat a fost împușcat mortal în timpul unei revolte sâmbătă în rândul fanilor Palmeiras, care și-au văzut echipa pierzând în fața clubului englez Chelsea, în finala Cupei Mondiale a Cluburilor FIFA, a anunțat poliția braziliană, potrivit news.ro.

Alţi 15 suporteri au fost răniţi 

Bărbatul, despre care poliția a spus că era un gardian de închisoare aflat în afara programului de serviciu, a fost împușcat după meciul dintre Chelsea şi Palmeiras, în faţa stadionului, acolo unde mii de fani se adunaseră pentru a urmări meciul pe marile ecrane.

„Au fost câteva izbucniri între suporteri, lucru care a declanşat o revoltă și un bărbat a fost împușcat”, se arată într-un comunicat al poliției militare.

Potrivit unui reprezentant al poliţiei din Sao Paulo, Cesar Saad, a fost arestat un suspect în acest caz. Alţi 15 suporteri au fost răniţi după ce s-au bătut între ei sau cu poliţia. Mulţi fani ai echipei Palmerias urmăresc de obicei meciurile din deplasare ale preferaţilor lor în zona stadionului formaţiei braziliene, la Sao Paulo, relatează msn.com.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat, sâmbătă, Cupa Mondială a Cluburilor, învingând în finala mare a competiţiei, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa braziliană Palmeiras, pe stadionul Mohammes bin Zayed, din Abu Dhabi. Palmeiras era pe punctul de a câştiga pentru pentru prima dată turneul anual, dorind să se alăture rivalilor de stat Corinthians, Santos și Sao Paulo, care au câștigat trofeul jucat între echipele de top din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Violenţe la Sao Paulo: Un suporter al echipei Palmeiras, împuşcat mortal după finala CM a Cluburilor