Antena Meniu Search
x

VIDEO. Momentul în care două albine desfac capacul unei sticle de suc: ”Cum naiba au reuşit să facă asta?”

Imagini incredibile surprinse cu două albine care au lucrat împreună la deschiderea unei sticle de Fanta.

de Monica Palade

la 27.05.2021, 14:51

Viralul săptămânii: Munca în echipă nu dă greş. Două albine au reuşit să scoată capacul unui suc de portocale, în Brazilia - VIDEO - Captura video youtube

Înregistrarea a fost făcută în Sao Paulo, Brazilia, iar cele două insecte s-au poziţionat de o parte şi de alta a sticlei şi folosindu-se de picioruşe au reuşit să îndepărteze capacul. Cel care a realizat clipul a povestit pentru Viral Hog: “Video a fost făcut în timpul pauzei mele de prânz. Am luat un suc de la un client, dar la scurt timp albinele l-au furat”.

"Ar trebui angajate"

După ce imaginile impresionante au devenit virale, comentariile internauţilor nu au întârziat să apară, fiind laudative la adresa albinelor: “Acest video este uimitor, dar şi înfiorătoare. Cum naiba au reuşit să facă asta?”, „Ar trebui să le angajăm şi să le plătim cu Fanta”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » VIDEO. Momentul în care două albine desfac capacul unei sticle de suc: ”Cum naiba au reuşit să facă asta?”