Antena Meniu Search
x

Viscolul şi ninsorile abundente paralizează şi Istanbulul! Furtuna de zăpadă din Balcani provoacă haos şi la turci

Oraşul Istanbul este afectat, sâmbătă, de o furtună de zăpadă care paralizează viaţa de zi cu zi a celui mai mare oraş din Turcia, fiind afectat traficul aerian, maritim şi rutier.

Oraşul Istanbul este afectat, sâmbătă, de o furtună de zăpadă care paralizează viaţa de zi cu zi a celui mai mare oraş din Turcia, fiind afectat traficul aerian, maritim şi rutier.

Circa 400 de zboruri programate pentru sâmbătă şi duminică, pe rute naţionale cât şi internaţionale, au fost anulate pe aeroporturile Ataturk şi Sabiha Gokcen.

Autostrada din nordul metropolei a fost închisă, iar mai multe autovehicule mari de transport au rămas blocate pe aceasta din cauza ninsorilor din cursul dimineţii.

Între timp, toate cursele de feribot dintre zona europeană şi cea asiatică a Istanbulului au fost suspendate pe parcursul zilei de sâmbătă, scrie Agerpres. În plus, autorităţile au suspendat sâmbătă dimineaţă traficul maritim în Strâmtoarea Bosfor, în ambele sensuri.

Meteorologii au avertizat că ninsorile abundente vor duce la acumularea unui strat de 20 de centimetri de zăpadă în Istanbul, cetăţenii fiind îndemnaţi să îşi ia toate măsurile necesare. Şi în vestul şi centrul Turciei este aşteptat 'un val de frig extrem'.

O puternică furtună de zăpadă a lovit vineri regiunea Balcanilor, provocând haos în trafic şi întreruperea alimentării cu curent electric şi ameninţând vieţile migranţilor şi persoanelor din zone izolate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Viscolul şi ninsorile abundente paralizează şi Istanbulul! Furtuna de zăpadă din Balcani provoacă haos şi la turci