Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vladimir Gabrielian, numărul 2 al celei mai mari rețele sociale din Rusia, a murit într-un accident rutier. Mașina lui s-a răsturnat și a fost trasă de curenți

Directorul adjunct al VKontakte, cea mai mare rețea de socializare din Rusia, a murit în urma unui accident rutier, de-a lungul coastei Mării Albe, potrivit publicației independent Meduza, care citează Ria Novosti. 

de Redactia Observator

la 07.06.2022 , 12:56

Vladimir Gabrielian, numărul 2 al celei mai mari rețele sociale din Rusia, a murit într-un accident rutier. Mașina lui s-a răsturnat și a fost trasă de curenți Vladimir Gabrielian, numărul 2 al celei mai mari rețele sociale din Rusia, a murit într-un accident rutier. Mașina lui s-a răsturnat și a fost trasă de curenți - Meduza

Vladimir Gabrielian, numărul doi al "Facebook"-ului rusesc, și directorul de achiziții Serghei Merzliakov au murit în urma unui accident tragic, transmite compania. 

Luni, 6 iunie, două vehicule de teren, care se îndreptau de-a lungul coastei Mării Albe către Capul Kanin Nos, s-au răsturnat în momentul în care urmau să traverseze râul Bolshaia Bugrianitsa, la 47 de kilometri de satul Shoina. Una dintre mașini a fost trasă de curenți. 

Soția lui Gabrielian și un alt prieten, care se aflau în a doua mașină, au reușit să scape cu viață. Pe 7 iunie, cadavrele celor doi bărbați au fost recuperate.

Articolul continuă după reclamă

"În această dimineață, Vladimir Gabrielian și Serghei Merzliakov au murit în urma unui accident tragic. Suntem alături de familia și de  prietenii celor doi", se arată în comunicatul de presă transmis de VKontakte.

Vladimir Gabrielian s-a alăturat grupului Mail.ru, care mai târziu a devenit VKontakte, în 2001. În 2005, a preluat funcția de vicepreședinte și director tehnic al companiei. În 2019, a devenit director adjunct al VK, iar din martie 2022 este membru al Consiliului de Administrație.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Vladimir Gabrielian, numărul 2 al celei mai mari rețele sociale din Rusia, a murit într-un accident rutier. Mașina lui s-a răsturnat și a fost trasă de curenți