Meniu
Search
x

Vladimir Putin a intrat în izolare, după ce mai multe persoane din anturajul său au făcut Covid

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a intrat în izolare, după ce mai multe persoane din anturajul său au făcut Covid.

De Redactia Observator la 14.09.2021, 12:45

Vladimir Putin a anunțat, în timpul unei conversații cu președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon, că este nevoit să se izoleze după ce au fost descoperite mai multe cazuri COVID în anturajul său, potrivit agenției de presă TASS

Liderul de la Kremlin va participa la discuțiile din cadrul Organizației Tratatului de Securitate Colectivă și Organizației pentru Cooperare de la Shanghai prin videoconferință, a anunțat purtătorul de cuvânt de la Kremlin. 

Putin a fost imunizat, la finalul lunii martie, cu vaccinul rusesc Sputnik. Liderul de la Kremlin, în vârstă de 68 de ani, s-a vaccinat în privat, spunând că "nu vrea să facă pe maimuța" și să se vaccineze în fața jurnaliștilor.

"După prima doză nu am simțit nimic", a declarat Putin. "După patru ore am simțit un disconfort ușor în zona injectării". Președintele Rusiei a mai dezvăluit că, peste noapte, a avut și temperatură.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin a intrat în izolare, după ce mai multe persoane din anturajul său au făcut Covid