Antena Meniu Search
x

Video Vladimir Putin şi-a luat vacanţă. Preşedintele rus a profitat de cele trei zile de relaxare, la pescuit, cu cortul sau cu şalupa

Vladimir Putin a petrecut o vacanţă de trei zile în Siberia, împreună cu ministrul Apărării, originar din acea regiune. A pescuit, s-a plimbat prin pădure şi a condus personal şalupa şi maşinile cu care s-a deplasat, aşa cum se vede într-o înregistrare dată publicităţii de Kremlin. 

De Redactia Observator la 27.09.2021, 08:37
Vezi și

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, poate fi văzut şi în cortul care l-a adăpostit câteva nopţi. Comunicatul oficial precizează că el şi-a permis să se odihnească astfel după o vizită de lucru cu un program încărcat. 

COVID: Vladimir Putin, în autoizolare

Putin a anunţat recent că se va autoizola deoarece "zeci" de persoane din anturajul său au fost testate pozitiv pentru COVID-19. Dar, potrivit Kremlinului, vacanţa din Siberia a avut loc la începutul lunii, înaintea acestui anunţ.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin şi-a luat vacanţă. Preşedintele rus a profitat de cele trei zile de relaxare, la pescuit, cu cortul sau cu şalupa

Breaking news

Cutremure în Turcia și Siria: Peste 9.400 de decese și aproape 40.000 de răniți

Cutremure în Turcia și Siria: Peste 9.400 de decese și aproape 40.000 de răniți